Bedrijfsuitje plannen

Bij Brasserie Zuiderzoet kun je terecht voor de leukste groepsuitjes van Nederland! Vanuit onze thuisbasis in Zeewolde (Flevoland) organiseren wij een diversiteit aan activiteiten die geschikt zijn als teamuitje, tijdens een personeelsfeest, maar bijvoorbeeld ook voor een vrijgezellenfeest. Brasserie Zuiderzoet heeft voor ieder wat wils en kan zowel indoor- als outdoor activiteiten organiseren.

Denk bijvoorbeeld aan ons Gooische Vrouwen diner tijdens het vrijgezellenfeest van je beste vriendin. Of de spannende activiteit Wie is de Rat? voor een teambuilding dag met je collega’s.

Middels onderstaande tool kun je zelf in drie eenvoudige stappen een vrijblijvende offerte aanvragen voor een geheel verzorgd uitje bij Brasserie Zuiderzoet in Flevoland.

Nu een bedrijfsuitje samenstellen »

Naast de activiteiten die je op de website en in de tool vindt zijn er nog vele andere opties mogelijk bij Brasserie Zuiderzoet. Informeer naar de mogelijkheden voor een groepsuitje op maat, door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 036 – 538 2000.