Wie is de Rat?

Volgens velen het leukste spel van Nederland: Wie is de Rat? Een absolute topper als als spannend outdoor bedrijfsuitje of groepsuitje! Alle deelnemers worden opgedeeld in teams. Vervolgens vertrekken we met de watertaxi naar Spakenburg en gaat ieder team op pad. Tijdens het lopen van een bepaalde route voeren jij en je gasten samen opdrachten uit. Echter, in ieder team bevindt zich een Rat die de opdrachten zo subtiel mogelijk probeert te saboteren! Wie van jouw teamleden is echt te vertrouwen?

Wat kun je verwachten van Wie is de Rat?

Vanaf 20 personen

Ongeveer 3 uur

Prijs op aanvraag

Het stadsspel Wie is de Rat? wordt gestart bij Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde. Hier zullen we beginnen met een uitgebreide uitleg van de spelregels, waarna de groep wordt opgedeeld in teams. Vervolgens vertrekken alle teams met de watertaxi naar het gezellige stadje Spakenburg, dat direct aan de overkant van het water ligt.

Wie is de Rat? | Bedrijfsuitje | Brasserie ZuiderzoetEenmaal aangekomen in Spakenburg gaat ieder team zijn eigen weg. Tijdens het afleggen van een cryptische route wordt van ieder team verwacht dat zij diverse opdrachten uitvoert.

Sterk samenspel is hierbij van groot belang. Om het Wie is de Rat? stadspel te kunnen winnen, moet je overigens niet vergeten dat er zich een Rat onder je teamleden bevindt. Wie van jouw teamgenoten gedraagt zich verdacht? Of probeert deze persoon enkel de verdachtmaking op zich te nemen? Kortom, niets is wat het lijkt!

De Rat binnen jouw team strijdt namelijk voor een ander team. Probeer hem of haar daarom zo snel mogelijk te ontmaskeren!

Tijdens dit uitje word je voorzien van alle benodigdheden, zoals:

  • Meerdere Wie is de Rat? checkpoint-kaarten
  • Een Wie is de Rat? boek met een cryptische route
  • Een fototoestel
  • Een verzameling aan teamopdrachten
  • De spelbegeleiding
  • Wie is de Rat? stemkaarten

Heb je naast dit spel nog aanvullende wensen voor je bedrijfs- of groepsuitje? Of zijn er activiteiten die je graag wilt combineren met het stadsspel Wie is de Rat? Bij Brasserie Zuiderzoet is het mogelijk je gehele bedrijfsuitje samen te stellen! Opvolgend ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

Voor meer informatie of het ontvangen van een vrijblijvende offerte kun je natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Bel in dat geval met nummer: 036 – 538 2000.

Offerte aanvragen »