Gooische Vrouwen diner

Weet u alles van Gooische Vrouwen? U kent vast niet het best bewaarde geheim van de vrouwen Cheryl, Claire, Roelien en Anouk. Neem plaats aan onze dinertafels en geef uw ogen, oren en mond de kost. Kom al genietend van een heerlijk diner van Brasserie Zuiderzoet achter het best bewaarde geheim van ’t Gooi! Of u nu een groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest heeft, bij Brasserie Zuiderzoet bent u altijd welkom!

Door intensief overleg en uitgekiend scenario-denken probeert u samen met uw team het geheim van ’t Gooi te ontrafelen. Maar, houd de oplossingen wel goed voor uzelf en uw team! Tijdens dit hilarische diner gaat het vooral om affaires, leugens en verraad. Kruip nu voor een avondje in de huid van de hoofdpersonages uit de alom bekende tv-serie!

Wat kunt u verwachten van het Gooische Vrouwen diner?

Vanaf 15 personenkleinere groepen mogelijk op aanvraag

Ongeveer 3 uur

Prijs op aanvraag

Elke deelnemer krijgt voorafgaand aan het diner per e-mail te horen welk personage zij toebedeeld heeft gekregen. In de e-mail vindt u eveneens een volledige beschrijving van het personage en leuke kledingsuggesties. Het diner wordt extra gezellig wanneer u en uw gasten zich goed voorbereiden en inleven in hun personages!

Gooische Vrouwen diner | Bedrijfsuitje | Brasserie Zuiderzoet

Na een warm ontvangst, uiteraard met welkomstdrankje, zullen de teams bekend worden gemaakt en krijgt u een speluitleg. Tussen de gangen van het diner door zullen de teams middels subtiele hints, onmogelijke affaires en (on)echt motieven steeds dichterbij het geheim van ’t Gooi komen. Wie is het middelpunt van het geheim? Wat was de aanleiding? En welke personages zijn betrokken? Door goed samenwerken vergaart u de informatie die u nodig heeft om aan het einde het spel uw ontdekking openbaar te maken!

Na het diner wordt het best bewaarde geheim ’t Gooi dan toch écht ontrafeld! Wie het geheim tot in detail heeft weten te achterhalen, wint een toepasselijke prijs!

Wilt u zelf uw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest plannen en hiertoe een vrijblijvende offerte ontvangen? Of ontvangt u liever eerst meer informatie over het aanbod aan indoor en outdoor activiteiten bij Brasserie Zuiderzoet? Vul dan het volgende contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 036-538 2000.

Offerte aanvragen »