Watersporten

In samenwerking met Eemhof Watersport & Beachclub biedt Brasserie Zuiderzoet talloze bedrijfsuitjes waarin het thema ‘water’ centraal staat. Wat dacht u bijvoorbeeld van wakeboarden, windsurfen en kanovaren in combinatie met een walking dinner of barbecue? Of een sportieve zeilmiddag die vooraf wordt gegaan door een lunch of zakelijk meeting in één van onze private serres? Al onze watersportactiviteiten worden uiteraard voorzien van professionele instructies en begeleiding.

Welke standaard programma’s bieden wij aan?

Watersporten | Bedrijfsuitje | Brasserie Zuiderzoet

  Arrangementen van 12 t/m 40 personen:

 • Zeildag – €65,- pp (incl. BTW)
  Ontvangst, zeiltraining & zeilregatta, afsluiting
  (duur: 4 uur) (€10,- pp voor ieder extra uur)
 • Zeilmiddag – €45,- pp (incl. BTW)
  Ontvangst, zeilen, afsluiting
  (duur: 2 uur) (€10,- pp voor ieder extra uur)
 • Sportdag – €85,- pp (incl. BTW)
  Ontvangst, zeilen, wakeboarden, windsurfen, kanovaren of suppen, pauze, wisselprogramma
 • Sportmiddag – €55,- pp (incl. BTW)
  Ontvangst, wakeboarden, windsurfen, kanovaren of suppen

Wanneer u graag met meer dan 40 deelnemers wilt watersporten, dan kunnen wij voor u een offerte op maat samenstellen. Als vanzelfsprekend zijn voor al onze watersportactiviteiten voldoende van de benodigde materialen, zoals wetsuits en zwemvesten, aanwezig. Daarbij beschikken wij over moderne omkleed- en doucheruimten voor zowel mannen als vrouwen.

Zoals u ziet bestaan er legio mogelijkheden voor een actief watersportuitje bij Brasserie Zuiderzoet! Stel nu eenvoudig uw eigen bedrijfsuitje samen! Of laat u informeren door Brasserie Zuiderzoet door het volgende contactformulier in te vullen of te bellen met 036-5382000.

Offerte aanvragen »