Bedrijfsuitje Almere

Uniek bedrijfsuitje op 20 min. van Almere

Ben je als organisatie gevestigd in de buurt van Almere en zoek je een unieke locatie voor een origineel bedrijfsuitje? Dan is Brasserie Zuiderzoet de ideale locatie voor u! Wij zijn namelijk gevestigd op een steenworp afstand van Almere, op De Eemhof in Zeewolde, midden in de Mediterraan geïnspireerde Marina. Bij aankomst staat onze idyllische locatie onmiddellijk garant voor een vakantiegevoel, maar naast de unieke locatie hebben wij nog veel meer in huis om er een geslaagd bedrijfsuitje van te maken. Denk bijvoorbeeld aan een groot aanbod met originele groepsactiviteiten en vele mogelijkheden op het gebied van catering.

Bedrijfsuitje Almere samenstellen

Een bedrijfsuitje in de regio Almere kan bij Zuiderzoet geheel naar wens worden ingevuld. Jullie kiezen in dat geval zelf welke activiteiten jullie gaan doen en of jullie het uitje willen aanvullen met catering en/of een feestavond. Op onze website staan als voorbeeld een aantal populaire activiteiten vermeld, deze activiteiten zijn ingedeeld in binnenactiviteiten en buitenactiviteiten.

In principe zijn onze activiteiten geschikt voor iedereen, maar in het geval van bijzonderheden kan er altijd contact met ons opgenomen worden om de details te bespreken. Jullie kunnen daarnaast ook voor een door ons samengesteld all-in pakket kiezen. Een feestavond met barbecue en pubquiz is bijvoorbeeld al mogelijk vanaf €72,50 per persoon.

Een spetterend bedrijfsfeest in de buurt van Almere

Tot slot heeft Zuiderzoet, als een van de meest bijzondere feestlocaties uit de regio Almere, naast leuke groepsactiviteiten en uitstekende catering, ook alles in huis voor een spetterend bedrijfsfeest. Onze Zuiderzoetzaal kan namelijk in een handomdraai omgetoverd worden tot de ultieme feestlocatie, inclusief aankleding naar keuze en de mogelijkheid voor livemuziek of een dj. Wie de Zuiderzoetzaal te modern vindt, kan kiezen voor de beachclub als Caraïbische feestlocatie. Ons personeel zal er alles aan doen om er een onvergetelijk feest van te maken en kan jullie gedurende het feest voorzien van alle mogelijke hapjes en drankjes. Een bedrijfsfeest bij Zuiderzoet kan ook gecombineerd worden met een casino avond of walking diner.

Via het contactformulier op deze pagina kun je direct vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je liever persoonlijk contact? Bel ons dan op telefoonnummer 036 – 538 2000. Ons team zal er alles aan doen om van jullie feest een onvergetelijke ervaring te maken.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag