Escape Room Spel

Escape Room, de rage van 2015, is als spel te boeken bij Brasserie Zuiderzoet! Dit spannende uitje staat bol van de geheimen, raadsels en puzzels die opgelost moeten worden voordat jullie kunnen ontsnappen. Tijdens deze unieke vorm van teambuilding is het zaak om in groepsverband, onder tijdsdruk, een aantal pittige spellen op te lossen, om op deze manier uit handen van de politie te blijven.

Wat kunnen jullie verwachten van ons Escape Room spel?

Vanaf 15 personen

Ongeveer 1 uur

Prijs op aanvraag

Escape Room | Bedrijfsuitje | Brasserie Zuiderzoet Voorafgaand aan het spel worden jullie gastvrij ontvangen en wordt het spel uitgebreid uitgelegd. Daarna worden de teams samengesteld en kan de activiteit beginnen. Tijdens het spelen van het Escape Room spel zal jij je samen met jouw team in de spannende wereld van criminaliteit, drugs en geweld wanen. Gedurende het spel, dat een uur duurt, zullen jullie tot het uiterste worden gedreven tijdens het oplossen van de cryptogrammen, codes en andere raadsels. Het oplossen van een raadsel geeft toegang tot een cijfercombinatie waarmee een slot geopend kan worden. Om uit handen te blijven van de politie, dient het laatste slot binnen de tijd geopend te worden.

Overige informatie over het Escape Room uitje

Voor het Escape Room spel wordt Brasserie Zuiderzoet omgebouwd tot een spannende wereld vol criminaliteit. Het is goed om te weten dat jullie je tijdens het spel niet in een afgesloten ruimte zullen bevinden. Escape Room is een teambuildingactiviteit die geschikt is voor groepen groter dan 10 personen. De geadverteerde prijs is gebaseerd op 15 deelnemers, kleinere groepen en groepen groter dan 30 personen kunnen een aangepaste offerte verwachten.

Na afloop bieden wij de mogelijkheid om lekker na te tafelen, te borrelen of een spetterend bedrijfsfeest in onze Zuiderzoetzaal te houden. Je collega’s hebben elkaar na afloop vast genoeg te vertellen over het spannende spel en hun creatieve oplossingen.

Een bedrijfsuitje stel je bij ons op eenvoudige wijze zelf samen via onze website. Heb je liever direct contact met ons om al je specifieke wensen te bespreken? Neem dan direct contact op middels het contactformulier of bel met telefoonnummer 036-5382000.

Offerte aanvragen »