Zuiderzoet zet zich in voor het goede doel

24 maart 2015 17:52 Zuiderzoet inspireert en zet zich in voor het goede doel

Onlangs heeft er bij Zuiderzoet een inspirerend diner plaatsgevonden waarbij ondernemers uit Zeewolde op ontspannen wijze met elkaar kennis maakte en met elkaar in gesprek gingen over stichting Amuria. Deze stichting zet zich in voor het verbeteren van de leefomstandigheden van de mensen in Oeganda in het algemeen en in het gebied Amuria in het bijzonder. Ten gevolge van grote tegenslagen (een burgeroorlog gevolgd door enorme overstromingen) leiden de mensen daar een zeer armoedig leven, waardoor de kindersterfte hoog is.

Brainstorm-diner

Stichting Amuria | Zuiderzoet Zeewolde

Terwijl de ondernemers van een heerlijk 3 gangen diner genoten, werd er kennis en ervaring uitgewisseld en kwamen er creatieve ideeën op tafel. Stichting Amuria wilde graag de input van de ondernemers gebruiken om fondsen te werven voor effectieve hulpprojecten in Oeganda. Onze Private Serre leende zich perfect voor dit ‘brainstorm-diner’, niet in de laatste plaatst dankzij de inspirerende omgeving.

Het complete 3 gangen diner en de Private Serre zijn gratis aangeboden door Zuiderzoet. Voor een stichting zoals deze zetten wij ons graag in. Mocht je ook mee willen helpen aan de ontwikkeling van deze stichting? Of op een onvergetelijke reis willen naar Oeganda samen met de stichting? Kijk dan op www.amuria.nl.