Zuiderzoet in top 3 van populairste trouwlocaties in provincie Flevoland

30 januari 2018 18:35 Zuiderzoet in top 3 van populairste trouwlocaties in provincie Flevoland

Toptrouwlocaties.nl heeft de Top 10 populairste trouwlocaties van Nederland én de Top 3 per provincie in 2018 bekend gemaakt. Zuiderzoet is ook in de prijzen gevallen! We staan op de derde plek van populairste trouwlocatie in de provincie Flevoland.

Populairste trouwlocaties

De winnaar wordt gekozen op basis van het totale aantal aanvragen via het platform Toptrouwlocaties. Bruidsparen die het platform gebruiken bepalen op deze manier de populairste locatie van Nederland.

Toptrouwlocaties is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen in Nederland. Naast de trouwlocatie zoekmachine Toptrouwlocaties.nl, vijf evenementen (Open Toptrouwlocatie Route) per jaar en een unieke blog, is de organisatie ook uitgever van het Nationaal Trouwonderzoek en het Trouwboek, The Big Book, for the Big Day. Jaarlijks vinden één op de drie bruidsparen, ongeveer 17.500 stellen, hun trouw- en/of feestlocatie op het platform van Toptrouwlocaties.

Trouwen bij Zuiderzoet

Wij zijn natuurlijk trots dat onze trouwlocatie zo geliefd is onder aanstaande bruidsparen! Ook benieuwd naar Zuiderzoet als trouwlocatie? Lees de beoordelingen van de bruidsparen die je voor gingen en bekijk sfeerimpressies van de bruiloften op onze locatie. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je onze gratis trouwbrochure downloaden. Wil je onze locatie in real life bekijken? Plan dan een bezichtiging in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.