Zondag Vaderdag!

15 juni 2016 11:30 Zondag Vaderdag! | Brasserie Zuiderzoet

Aanstaande zondag is het weer de derde zondag van de maand juni en dat betekent Vaderdag! Deze feestdag ter ere van vaders, waarbij hun vaderschap, vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd, mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Verras daarom je vader, opa of man met een leuk diner of een High Beer bij Zuiderzoet!

Voor de echte mannen is er speciaal voor hen in Zuiderzoet de ‘High Beer’. De taartjes en de cake van de standaard high tea worden hierbij omgeruild voor lekkere ‘bier-hapjes’. Bij elke nieuwe ronde bier serveren wij een andere bijpassend hapje. De thee wordt natuurlijk vervangen door een bijzonder bierarrangement. Bij de lekkere snacks serveren wij jullie namelijk een proeverij van vier bijzondere bieren. Bij hele grote dorst kunnen er natuurlijk ook ‘gewone’ biertjes bijbesteld worden.

Maar ook a la carte genieten is een goede optie! Met de onlangs vernieuwde dinerkaart en onze fantastische keukenbrigade onder leiding van Thijs van Soeren, kan het niet anders dan een geweldig avond worden!

Reserveren voor een High Beer, lunch of het diner? Bel 036-5382000 of reserveer gemakkelijk online.

Fijne Vaderdag!