Zakelijke bijeenkomsten

Vergaderruimte | Unieke vergaderlocatie | Brasserie Zuiderzoet
Eenvoudig bereikbaar, een centrale ligging en een wel heel bijzondere plek. Wie zoekt naar de ultieme locatie voor zakelijke bijeenkomsten in de regio van Zeewolde, Almere en Amersfoort, komt uit bij onze riante zaalruimte. Wij beschikken naast onze brasserie over de Zuiderzoetzaal die plaatsbiedt aan 200 personen. De ruimte kan gesplitst worden in twee zalen: de Zuiderzaal en de Zoetzaal. Een ideale vergaderlocatie, maar ook voor andere zakelijke bijeenkomsten zoals conferenties en andere evenementen is onze zaalruimte geschikt.

Voorzieningen

De modernste voorzieningen zijn aanwezig in de zalen. Van beamers tot projectieschermen, van draadloos internet tot geluid. Zowel de Zuiderzaal als de Zoetzaal is transparant; ook hier dus een prachtig uitzicht op het water. Je kunt alvast virtueel door onze zaalruimte heen lopen, om zo een sfeerimpressie van onze locatie te krijgen.

Voorbeelden van zakelijke bijeenkomsten bij Zuiderzoet

  • In maart 2018 vond er een grootschalig internationaal congres plaats bij Zuiderzoet. Lees hier hoe dit eruit zag en waarom er was gekozen voor Zuiderzoet als locatie.
  • Productpresentatie Federico Mahora bij Zuiderzoet 10.10.2015