Jachthaven Marina De Eemhof

Jachthaven Marina De Eemhof | Bedrijfsuitje | Brasserie ZuiderzoetOnze brasserie ligt aan het water en midden in jachthaven Marina De Eemhof. Een betoverende plek aan het Eemmeer, op het meest zuidelijke puntje van Flevoland. Je krijgt hier spontaan het echte vakantiegevoel.

De vernieuwde en uitgebreide jachthaven van de broers Jaap en Willem Zijl oogt als een Frans havenstadje. Zij hebben zich daarbij laten inspireren door Port Grimaud, een kustplaats in Frankrijk en wordt ook wel het Venetië van Frankrijk genoemd.

Niet alleen de schoonheid is bijzonder; dankzij de aanwezigheid van onder meer het watersportcenter, een strand met Beachclub, de fraaie recreatiewoningen van Centerparcs De Eemhof én brasserie Zuiderzoet, biedt de jachthaven vele voorzieningen én combinatiemogelijkheden. Het vakantiegevoel is daardoor het hele jaar aanwezig in de jachthaven.

Groot voordeel naast de vele nieuwe voorzieningen is dat de nieuwe jachthaven ligplaatsen heeft voor grote, luxe jachten tot twintig meter lang. In deze tijd waarin motorboten steeds groter worden, is dat een absolute verbetering ten opzichte van de voormalige jachthaven. Daarnaast biedt Marina De Eemhof alle voorzieningen die een luxe boot vereist.

http://www.jachthaven-eemhof.nl/