Bijzondere vergaderlocatie

Private serre bijzondere vergaderlocatie | Brasserie Zuiderzoet

Private serre als bijzonder intieme vergaderlocatie

Maak je gebruik van één van de twee private serres van Brasserie Zuiderzoet, dan kijk je direct uit over het kabbelende water van het Eemmeer. Onze serres zijn ideaal om de creativiteit tijdens je vergaderingen te verhogen. Als vergaderruimte biedt elke serre plaats aan maximaal 14 personen.

Lees verder…

Zuiderzoetzaal bijzondere vergaderlocatie | Brasserie Zuiderzoet

Zuiderzoetzaal als riante vergaderruimte

De Zuiderzoetzaal van Brasserie Zuiderzoet is perfect geschikt voor grote vergaderingen, lezingen, seminars, workshops, conferenties en presentaties. De zaal geniet een capaciteit van maximaal 200 personen. Ook is onze Zuiderzoetzaal op te delen in een tweetal gelijke vergaderruimten met elk een maximale capaciteit van 100 personen.

Lees verder…

Vergaderen bij Brasserie Zuiderzoet

Op zoek naar een inspirerende, unieke locatie om te vergaderen? Dan is Brasserie Zuiderzoet door haar bijzondere ligging werkelijk een unieke plaats voor vergaderingen. Onze brasserie is namelijk gelegen aan de rand van het Eemmeer, midden in jachthaven Marina de Eemhof. Al snel zullen jij en je gasten de positieve effecten van deze rustgevende omgeving ervaren. Wij hebben meerdere ruimten beschikbaar die kunnen dienen als unieke vergaderlocaties. Onze locatie is vanuit heel Nederland makkelijk te bereiken en parkeren voor de deur is bovendien gratis. Brasserie Zuiderzoet ligt bijvoorbeeld gunstig voor de regio’s Amersfoort, Utrecht, Almere en
Hilversum.

Informeer vrijblijvend naar onze bijzondere vergaderlocatie

Wil je vergaderen in één van onze vergaderruimten? Of ontvang je graag vrijblijvend meer informatie over onze vergaderlocaties? Neem dan contact op met Brasserie Zuiderzoet middels het online contactformulier. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 036 – 538 2000. Voor een sfeerimpressie van onze vergaderruimtes kijk je hier.