Wij hebben een nieuwe menukaart!

06 mei 2019 09:19 Nieuwe menukaart | Brasserie Zuiderzoet

Ons keukenteam heeft weer heerlijke gerechten samengesteld voor onze nieuwe menukaart. Uiteraard staan onze favorieten er nog op, aangevuld met verrukkelijke maaltijden! Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een zomerse salade met krabcakes, pittige mangochutney en limoenmayonaise en nog vele andere heerlijke gerechten.

De professionele koks van Brasserie Zuiderzoet hebben hun uiterste best gedaan om er ook dit seizoen weer een heerlijk menu van te maken. En dat is gelukt, als je het ons vraagt. Dit seizoen hebben we verschillende lekkernijen op de kaart staan. Er is voor ieder wat wils!

Vegetarisch bij Brasserie Zuiderzoet

Voor de vegetariërs hebben we heerlijke nieuwe toppers. Onze nieuwe favoriet is de wrap van rode biet met daarop een salade van geitenkaas, jonge bietjes en een vinaigrette van walnoot en honing. Maar ook de gevulde portobello met diverse groenten is zeker een aanrader!

Voor de vleesliefhebbers

En natuurlijk zijn we de vleesliefhebbers niet vergeten. We hebben een heerlijke biefstuk van de Ierse rund. Lekker gegrild en geserveerd met dikke frieten en een groene pepersaus.

De zoetekauwers

Voor de zoetekauwers hebben we onze favoriet ‘Funky chocolat’ nóg smaakvoller gemaakt. Het weckpotje wordt nu niet alleen gevuld met brownie, macaron en chocolade ijs, maar óók een stuk Red velvetcake. Als dat geen smullen wordt!

Online reserveren

Snel komen proeven? Reserveer dan direct via onze website. Liever persoonlijk contact? Dan kun je ons bereiken op 036-5382000. We hopen je graag snel te zien!