Vruchtbare workshops in een fraaie setting

10 april 2015 09:07 Vruchtbare workshops | Zuiderzoet

Albert Heijn blij met meerdaagse training in Zuiderzoet

Dat Zuiderzoet een ideale locatie voor bijeenkomsten van bedrijven is, bleek eens te meer tijdens een meerdaagse training van Albert Heijn. Negentig operationeel managers van de bekende supermarkt volgden er twee dagen lang intensieve workshops. Organisator Pascale Smeets blikt meer dan tevreden terug: “Het was gewoon hartstikke goed geregeld.”

Stel: je hebt vier groepen van ruim twintig mensen die verspreid over twee dagen in totaal tien workshops moeten volgen, tussendoor moeten eten en óók moeten overnachten. Zie daar maar eens dé locatie voor te vinden. Pascale Smeets van Albert Heijn stond voor die opgave en kwam na een zoektocht met Zuiderzoet op de proppen.

En daar heeft ze bepaald geen spijt van. “We hebben een heel goede tweedaagse bijeenkomst gehad. Zuiderzoet is een fijne locatie omdat je op meerdere plekken wat kunt organiseren. Zo hebben we gebruikgemaakt van de plenaire zaal, die uitgerust is met prima faciliteiten, én van de private serres. Het maakt dat je overal kleine workshopjes kunt houden in een fraaie, intieme setting. Compact en overzichtelijk. En dat is precies wat we voor ogen hadden. Het waren twee vruchtbare dagen.”

Smeets steekt ook de loftrompet over het team van Zuiderzoet. “Heel vriendelijk, persoonlijk en servicegericht. Niks was teveel gevraagd. Ontbijt, lunch, diner en borrel waren goed verzorgd. Boven Zuiderzoet konden we overnachten. Het was gewoon hartstikke goed geregeld. Wat ook fijn is: er is voldoende parkeerruimte en het is via een eigen weg aan te rijden. Je hoeft niet eerst Center Parcs door.”

Ze komt graag nog eens terug bij Zuiderzoet. Wellicht met Albert Heijn, maar zeker in eigen persoon. “Het uitzicht was mooi, maar het lijkt me nog veel mooier bij mooi weer. En volgens mij kun je er heerlijk eten. Als ik de koks zo bezig zag in het kooktheater, dan belooft dat wel wat!”