Vier voordelen van een bedrijfsfeest!

13 maart 2019 10:45 Vier voordelen van een bedrijfsfeest | Brasserie Zuiderzoet

Een bedrijfsfeest organiseren voor het personeel kost tijd, geld en moeite. En wat levert het je bedrijf nou eigenlijk allemaal op? Nou meer dan je denkt! Wij hebben de vier belangrijkste voordelen voor je op een rij gezet!

1. Motivatie

Als organisatie laat je door middel van een feest zien dat je je werknemers waardeert! Mensen halen de motivatie voor hun werk grotendeels uit de waardering die ze van hun werk krijgen. Tijdens het feest heb je de mogelijkheid om je medewerkers te bedanken voor hun inzet en toewijding. Zet je medewerkers eens goed in de spotlight!

2. Teambuilding

Door middel van activiteiten en spellen zal het team versterken en zullen ze zich meer verbonden voelen. Zorg voor een activiteit die samenwerking verreist! Zoals bijvoorbeeld een escape room, of een gezellig Quiz met een lekker drankje erbij.

TIP: zet tijdens een activiteit of spel de verschillende afdelingen door elkaar heen. Hoe beter de medewerkers van de verschillende afdelingen elkaar kennen, hoe sneller ze naar elkaar toe zullen stappen op de werkvloer!

3. Leer elkaar kennen

Hoe goed kent iedereen in het bedrijf elkaar? Een fijne werksfeer zit hem vaak in kleine dingen. Bijvoorbeeld door na het weekend interesse in elkaar te tonen, of elkaar te steunen tijdens een moeilijke tijd van een collega. Door een personeelsfeest leert iedereen elkaar op een persoonlijkere manier kennen.

4. Plezier

Wat ten slotte het belangrijkst is, is plezier! Het is heel belangrijk voor iedereen om af en toe even je gedachten te verzetten en niet aan het werk te denken.

Ben je geprikkeld door deze informatie om ook een bedrijfsfeest te organiseren? Brasserie Zuiderzoet kent veel mogelijkheden en denkt graag met jullie mee! Neem direct contact met ons op via het contactformulier op onze website. We zien jullie graag snel!