Vergaderlocatie Zeewolde

Unieke vergaderlocatie in Zeewolde!

Brasserie Zuiderzoet, gelegen in Zeewolde, is te vinden op het meeste zuidelijke puntje van Flevoland aan het Eemmeer. Onze private serres hebben een uitzicht over het kabbelende water van het Eemmeer. Dit zorgt ervoor dat deze vergaderruimte als bijzonder en zeer inspirerend wordt ervaren. Een private serre biedt plaats aan max. 14 personen.

Brasserie Zuiderzoet heeft ook een grote vergaderzaal tot haar beschikking. De Zuiderzoetzaal leent zich uitstekend voor vergaderingen, presentaties en conferenties. De zaal biedt plaats aan maximaal 200 personen en kan worden opgedeeld in twee zalen van gelijke grootte.

Vergaderzaal en serres met uiteenlopende mogelijkheden

De vergaderzaal en private serres van Brasserie Zuiderzoet zijn multifunctioneel inzetbaar. In de private serres kan uitstekend geborreld worden of een workshop in gehouden worden. De Zuiderzoetzaal is uitermate geschikt als feestlocatie voor je bedrijfsfeest! Brasserie Zuiderzoet geniet de mogelijkheid om een compleet arrangement, al dan niet zakelijk, voor jou samen te stellen. Hierbij kun je denken aan een vergadering in combinatie met één van de diverse bedrijfsuitjes of een diner in onze brasserie.

Prijzen van vergaderen in Zeewolde:

Zaal: Oppervlakte: 1 dagdeel 2 dagdelen 3 dagdelen
Zuiderzoetzaal 190 m2 vanaf € 250 vanaf € 400 vanaf € 650
Zuiderzaal 100 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Zoetzaal 85 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Private Serre 20 m2 vanaf € 50 vanaf € 75 vanaf € 95

De genoemde prijzen gelden in het geval van afname van een arrangement. Wanneer je geen gebruik wenst te maken van catering kunnen er hogere prijzen gelden voor zaalhuur.

 

Vergaderarrangementen:

Kom je bij ons vergaderen, dan kunnen onze medewerkers jullie tijdens jullie bijeenkomst voorzien van professionele catering. Op deze manier zorgen wij dat je onbezorgd het maximale uit jouw zakelijke bijeenkomst kunt halen. Een basisarrangement is al beschikbaar vanaf €6,75 per persoon per dagdeel en voorziet jou en je gasten onbeperkt van koffie, thee, water en koekjes. Voor de lunch bieden wij de mogelijkheid om te kiezen uit diverse lunchbuffetten, een lunchbuffet is afhankelijk van jouw keuze al beschikbaar vanaf €14,50 per persoon. Ook kun je ervoor kiezen om jullie bijeenkomst te combineren met een driegangenmenu, dit maken wij mogelijk vanaf €32,50 per persoon. Onze medewerkers helpen je graag persoonlijk om jouw vergadering vorm te geven.

Informeer naar de verschillende opties die Brasserie Zuiderzoet heeft of reserveer middels het contactformulier. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag