Vergaderlocatie Utrecht

Bijzondere vergaderlocaties op 35 min. van Utrecht

Wanneer u op zoek bent naar een vergaderlocatie in Utrecht, is de kans groot dat u een vergaderlocatie zoekt die centraal gelegen is én makkelijk bereikbaar is vanuit heel het land. In het centrum van Utrecht heeft u bijvoorbeeld de keuze uit Vergadercentrum Vredenburg, Oudaen en Restaurant Se7en en buiten het centrum van Utrecht is Hotel Mitland een voor de hand liggende keuze. Maar door haar centrale ligging, exclusieve setting en uitstekende bereikbaarheid, is Brasserie Zuiderzoet ook een volwaardig alternatief voor een vergaderlocatie in Utrecht zelf.

Dankzij onze eigentijdse Brasserie, de inspirerende omgeving en de riante vergaderruimte, zijn wij de favoriete vergaderlocatie van menig organisatie die beschikt over meerdere vestigingen in Nederland of organisaties die regelmatig congressen, seminars of lezingen organiseren.

Multifunctionele vergaderruimtes in de buurt van Utrecht

Brasserie Zuiderzoet biedt grenzeloze mogelijkheden voor zakelijke gebruikers in de regio Utrecht. Onze private serres zijn intieme vergaderruimtes voor kleine groepen, terwijl de Zuiderzoetzaal bijeenkomsten tot 200 personen faciliteert. Al onze zalen zijn bovendien voorzien van presentatiemiddelen, een draadloze internetverbinding en een adembenemend uitzicht over het water van het Eemmeer. Het is bij ons tevens mogelijk om een zakelijk arrangement ‘op maat’ samen te stellen. Zo kunt u denken aan een vergadering in combinatie met een lunch, diner of borrel. Ook kunt u een vergadering bij ons bijvoorbeeld prima combineren met een middag varen op het Eemmeer. Wij denken hierover graag met u mee!

Prijzen van vergaderen in de buurt van Utrecht:

Zaal: Oppervlakte: 1 dagdeel 2 dagdelen 3 dagdelen
Zuiderzoetzaal 190 m2 vanaf € 250 vanaf € 400 vanaf € 650
Zuiderzaal 100 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Zoetzaal 85 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Private Serre 20 m2 vanaf € 50 vanaf € 75 vanaf € 95

De genoemde prijzen gelden in het geval van afname van een arrangement. Wanneer u niet gebruik wenst te maken van catering kunnen er hogere prijzen gelden voor zaalhuur.

 

Vergaderarrangementen:

Tijdens een intensieve vergadering kunnen onze medewerkers u voorzien van professionele catering. Hiervoor hebben wij een aantal vergaderarrangementen beschikbaar. Bij het basisarrangement van € 6,75 per persoon per dagdeel worden u en uw gasten door ons onbeperkt voorzien van koffie, thee, water en koekjes. Tussen de middag bieden wij u de mogelijkheid om van een lunchbuffet te genieten met uitzicht op het Eemmeer, dit is mogelijk vanaf € 14,50 per persoon. Willen jullie na afloop blijven eten, dan is een driegangenmenu voor u en uw gasten beschikbaar vanaf € 32,50 per persoon. Wij helpen u graag persoonlijk om uw vergadering tot in de puntjes te regelen.

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in de buurt van Utrecht? Dan kunt u een reservering plaatsen middels het contactformulier, of door ons te bellen op het volgende telefoonnummer: 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag