Vergaderlocatie Utrecht

Bijzondere vergaderlocaties op 35 min. van Utrecht

Wanneer je op zoek bent naar een vergaderlocatie in Utrecht, ben je bij Brasserie Zuiderzoet aan hét juiste adres. Onze vergaderlocatie is centraal gelegen in Midden-Nederland en dus uiterst bereikbaar vanuit het hele land. Daarnaast hebben wij een exclusieve setting die u niet vaak tegenkomt bij andere vergaderlocaties.

Dankzij onze eigentijdse Brasserie, de inspirerende omgeving en de riante vergaderruimte, zijn wij de favoriete vergaderlocatie van menig organisatie die beschikt over meerdere vestigingen in Nederland of organisaties die regelmatig congressen, seminars of lezingen organiseren.

Multifunctionele vergaderruimtes in de buurt van Utrecht

Brasserie Zuiderzoet biedt grenzeloze mogelijkheden voor zakelijke gebruikers in de regio Utrecht. Onze private serres zijn intieme vergaderruimtes voor kleine groepen, terwijl de Zuiderzoetzaal bijeenkomsten tot 200 personen faciliteert. Al onze zalen zijn bovendien voorzien van presentatiemiddelen, een draadloze internetverbinding en een adembenemend uitzicht over het water van het Eemmeer. Het is bij ons tevens mogelijk om een zakelijk arrangement ‘op maat’ samen te stellen. Zo kun je denken aan een vergadering in combinatie met een lunch, diner of borrel. Ook kun je een vergadering bij ons bijvoorbeeld prima combineren met een middag varen op het Eemmeer. Wij denken hierover graag met je mee!

Prijzen van vergaderen in de buurt van Utrecht:

Zaal: Oppervlakte: 1 dagdeel 2 dagdelen 3 dagdelen
Zuiderzoetzaal 190 m2 vanaf € 250 vanaf € 400 vanaf € 650
Zuiderzaal 100 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Zoetzaal 85 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Private Serre 20 m2 vanaf € 50 vanaf € 75 vanaf € 95

De genoemde prijzen gelden in het geval van afname van een arrangement. Wanneer je niet gebruik wenst te maken van catering kunnen er hogere prijzen gelden voor zaalhuur.

 

Vergaderarrangementen:

Tijdens een intensieve vergadering kunnen onze medewerkers je voorzien van professionele catering. Hiervoor hebben wij een aantal vergaderarrangementen beschikbaar. Bij het basisarrangement van €6,75 per persoon per dagdeel worden jij en je gasten door ons onbeperkt voorzien van koffie, thee, water en koekjes. Tussen de middag bieden wij jullie de mogelijkheid om van een lunchbuffet te genieten met uitzicht op het Eemmeer, dit is mogelijk vanaf €14,50 per persoon. Willen jullie na afloop blijven eten, dan is een driegangenmenu voor jou en je gasten beschikbaar vanaf €32,50 per persoon. Wij helpen je graag persoonlijk om je vergadering tot in de puntjes te regelen.

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de buurt van Utrecht? Dan kun je een reservering plaatsen middels het contactformulier, of door ons te bellen op het volgende telefoonnummer: 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag