Vergaderlocatie Soest

Vergaderlocatie op 30 min. rijden vanaf Soest

Wil je vergaderen in Soest of omstreken? Brasserie Zuiderzoet, gelegen in Zeewolde, ligt op slechts 30 minuutjes rijden vanaf Soest! Onze vergaderruimte is gelegen op een unieke locatie aan het Eemmeer. Vanuit onze private serres heb je bijvoorbeeld schitterend uitzicht over het water. Een bijzondere locatie, die jij en je collega’s zeker zal inspireren! Deze intieme en lichte serres bieden ruimte voor kleinere groepen van maximaal 14 personen. Maar ook voor grotere groepen hebben wij voldoende ruimte beschikbaar!

Wil je vergaderen met meer personen? Dan hebben wij ook nog diverse grotere vergaderzalen tot onze beschikking! Onze Zuiderzoetzaal biedt bijvoorbeeld plaats aan maximaal 200 personen en leent zich daarom ook uitstekend voor grotere zakelijke evenementen zoals presentaties en conferenties. Tevens is het mogelijk om de zaal op te splitsen in twee zalen van gelijke grootte.

Vergaderzaal en serres met uiteenlopende mogelijkheden.

De zalen en private serres zijn bij Brasserie Zuiderzoet allen voorzien van presentatiemiddelen en Wi-Fi. Daarnaast zijn onze ruimtes niet alleen geschikt voor vergaderingen, maar bijvoorbeeld ook voor een workshop, borrel of compleet bedrijfsfeest. Het is dan ook gemakkelijk om bij Zuiderzoet een compleet zakelijk arrangement op maat samen te stellen! Denk bijvoorbeeld aan een vergadering met aansluitend een middagje varen, BBQ of zelfs een compleet bedrijfsuitje.

Prijzen van vergaderen in de regio Soest:

Zaal: Oppervlakte: 1 dagdeel 2 dagdelen 3 dagdelen
Zuiderzoetzaal 190 m2 vanaf € 250 vanaf € 400 vanaf € 650
Zuiderzaal 100 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Zoetzaal 85 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Private Serre 20 m2 vanaf € 50 vanaf € 75 vanaf € 95

De genoemde prijzen gelden in het geval van afname van een arrangement. Wanneer je geen gebruik wenst te maken van catering kunnen er hogere prijzen gelden voor zaalhuur.

Vergaderarrangementen:

Komen jij en je collega’s vergaderen in een van onze vergaderruimtes? Dan kunnen wij je tijdens de vergadering voorzien van professionele catering. Hiervoor hebben wij verschillende arrangementen beschikbaar. Ons personeel zal je gedurende de zakelijke bijeenkomst compleet ontzorgen! Je hebt de keuze uit de volgende vergaderarrangementen:

  • Onbeperkt koffie, thee, water en koekjes (basisarrangement) – vanaf € 6,75 p.p.
  • Lunchbuffet naar keuze – vanaf € 14,50 p.p.
  • Driegangenmenu – vanaf € 32,50 p.p.

Bovenstaande arrangementen kunnen altijd worden uitgebreid aan de hand van jouw wensen. Reserveer direct of informeer vrijblijvend naar de opties door ons een bericht te sturen via het online contactformulier of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag