Vergaderlocatie Nijkerk

Bijzondere vergaderlocaties op nog geen 20 min. van Nijkerk

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in de omgeving van Nijkerk, om hier een effectieve vergadering te houden? Overweeg dan eens om een vergadering bij Zuiderzoet in Zeewolde te houden. Vele bedrijven en andere organisaties gingen je reeds voor en niet voor niets. Wij beschikken over moderne vergaderzalen die stuk voor stuk een adembenemend uitzicht bieden op het nabijgelegen Eemmeer. Onze locatie is bovendien uitstekend bereikbaar vanuit Nijkerk en de ruim aanwezige parkeergelegenheid is gratis.

Onze ligging, centraal in Nederland, is bovendien vaak een doorslaggevende factor voor vergaderingen waarbij deelnemers vanuit het hele land komen. Doordat wij over grote en kleinere zalen beschikken, behoort een symposium of mini-congres ook tot de mogelijkheden.

Moderne, multifunctionele vergaderruimtes in de omgeving Nijkerk

Vergaderingen, workshops of productpresentaties, bij Zuiderzoet maken wij het graag voor je mogelijk. Ons personeel heeft ruime ervaring met dit soort bijeenkomsten en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Onze zalen beschikken over audiovisuele middelen en als vanzelfsprekend hebben jullie de beschikking over een stabiele internetverbinding. Onze koks kunnen de bijeenkomst bovendien voorzien van professionele catering zoals een lunch of diner en daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden voor een vergaderbreak.

Prijzen voor gebruik van onze vergaderruimtes:

Zaal: Oppervlakte: 1 dagdeel 2 dagdelen 3 dagdelen
Zuiderzoetzaal 190 m2 vanaf € 250 vanaf € 400 vanaf € 650
Zuiderzaal 100 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Zoetzaal 85 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Private Serre 20 m2 vanaf € 50 vanaf € 75 vanaf € 95

De genoemde prijzen gelden in het geval van afname van een arrangement. Wanneer je geen gebruik wenst te maken van catering kunnen er hogere prijzen gelden voor zaalhuur.

Vergaderarrangementen:

Wanneer je met jouw gezelschap komt vergaderen bij Zuiderzoet, dan hebben wij een aantal vergaderarrangementen samengesteld om je bijeenkomst aan te kleden. Wil je jouw gasten bijvoorbeeld onbeperkt voorzien van koffie, thee, water en koekjes, dan kies je voor ons basisarrangement van €6,75 per persoon per dagdeel. Maar ook een lunchbuffet (€14,50 per persoon) of driegangendiner (€32,50 per persoon) behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je jouw wensen kenbaar maakt aan ons personeel, denken zij graag mee hoe je er een vruchtbare bijeenkomst van kunt maken.

Dus ben jij op zoek naar een vergaderlocatie in de regio Nijkerk? Plaats jouw reservering dan via het contactformulier of bel tijdens openingstijden naar 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag