Vergaderlocatie Midden Nederland

Bijzondere vergaderlocatie in Midden Nederland

De eigentijdse Brasserie Zuiderzoet te Zeewolde is gelegen op het zuidelijkste puntje van Flevoland aan het Eemmeer. Door de ligging in een jachthaven en omringd door exclusieve vakantiewoningen, is dit een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Nederland. Bij ons waan jij je in een Frans havenstadje. Vanuit onze private serres kijk je bijvoorbeeld uit over de jachthaven en het Eemmeer.

Voor de grotere vergaderingen, conferenties en presentaties heeft Brasserie Zuiderzoet de beschikking over haar Zuiderzoetzaal. Deze riante vergaderzaal biedt plaats aan maximaal 200 personen en is tevens op te delen in twee zalen van gelijke grootte.


Vergaderruimte met diverse mogelijkheden

De vergaderzaal en private serres van Brasserie Zuiderzoet zijn naast dat ze geschikt zijn als vergaderruimte, ook te gebruiken voor bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten. Een combinatie van vergaderen met één van de vele bedrijfsuitjes die Brasserie Zuiderzoet aanbiedt is zeer populair! Wat dacht je van ’s ochtends vergaderen met aansluitend een lunch in onze brasserie, om ’s middags te gaan zeilen of windsurfen? Brasserie Zuiderzoet heeft de mogelijkheid om een compleet (zakelijk) arrangement voor je op maat samen te stellen!

Prijzen van vergaderen in Midden Nederland:

Zaal: Oppervlakte: 1 dagdeel 2 dagdelen 3 dagdelen
Zuiderzoetzaal 190 m2 vanaf € 250 vanaf € 400 vanaf € 650
Zuiderzaal 100 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Zoetzaal 85 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Private Serre 20 m2 vanaf € 50 vanaf € 75 vanaf € 95

De genoemde prijzen gelden in het geval van afname van door ons verzorgde catering. Zonder afname van catering kunnen er hogere prijzen gelden voor zaalhuur.

 

Catering:

Uiteraard hebben wij alles in huis om jouw vergadering of congres tot een succes te maken. Zo kunnen onze medewerkers je gedurende de dag voorzien van professionele catering. Hiervoor hebben wij een aantal arrangementen beschikbaar. Voor €6,75 per persoon per dagdeel worden jij en je gasten bijvoorbeeld onbeperkt voorzien van koffie/thee/water, koekjes en kun je gebruik maken van een flipover en wifi. Daarnaast is een uitgebreid luncharrangement mogelijk vanaf €14,50 per persoon en een dinerbuffet vanaf €25,50 per persoon. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over alle beschikbare vergaderarrangementen en de bijbehorende prijzen.

Informeer naar de mogelijkheden of plaats een reservering middels het contactformulier op onze website of door te bellen naar: 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag