Vergaderlocatie Hilversum

Bijzondere vergaderlocaties op maar 25 min. van Hilversum

Een bijzondere vergaderlocatie vinden in Hilversum of de directe omgeving is lang niet altijd makkelijk. Er zijn namelijk veel aanbieders van vergaderruimtes, waardoor je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Zoek je een inspirerende locatie die de vergadering net dat beetje extra geeft? Dan moet je zeker eens komen vergaderen bij Brasserie Zuiderzoet! Op slechts 25 minuten rijden vanuit Hilversum vind je hier uitstekend gefaciliteerde vergaderzalen, midden in een oase van rust.

Brasserie Zuiderzoet is namelijk gevestigd op het terrein van Marina De Eemhof, direct gelegen aan het Eemmeer. Doordat je vanuit één van onze vergaderruimtes uitkijkt over dit prachtige meer, heb je meteen het gevoel dat je er even helemaal uit bent. Dit is de perfecte basis voor een creatieve insteek en een geslaagde vergadering.

Multifunctionele vergaderruimtes in de buurt van Hilversum

Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor vergaderingen van verschillende grootten. Zo kunnen in onze private serres maximaal 14 personen vergaderen, terwijl in onze grote Zuiderzoetzaal meer dan 100 personen terecht kunnen. Alle ruimtes zijn voorzien van draadloos internet en kunnen naar wens worden voorzien van audiovisuele middelen. Doordat wij beschikken over onze eigen keukenbrigade is het bovendien mogelijk om een vergadering of mini-congres te combineren met lunch, diner of een van onze ‘high-arrangementen’. Tot slot is Brasserie Zuiderzoet uitstekend bereikbaar vanuit Hilversum en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig op loopafstand.

Prijzen van vergaderen in de buurt van Hilversum:

Zaal: Oppervlakte: 1 dagdeel 2 dagdelen 3 dagdelen
Zuiderzoetzaal 190 m2 vanaf € 250 vanaf € 400 vanaf € 650
Zuiderzaal 100 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Zoetzaal 85 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Private Serre 20 m2 vanaf € 50 vanaf € 75 vanaf € 95

De genoemde prijzen voor zaalhuur gelden in het geval van een vergaderarrangement. In het geval van losse zaalhuur kunnen andere prijzen gelden.

 

Catering

Wil je onbezorgd genieten van onze vergaderruimte, dan kunnen onze medewerkers je gedurende de vergadering voorzien van catering. Het basisarrangement van € 6,75 per persoon per dagdeel voorziet jou en je gasten bijvoorbeeld onbeperkt van koffie, thee, water en koekjes. Willen jullie lunchen, dan kan er een riant lunchbuffet verzorgd worden vanaf € 14,50 per persoon. Tot slot is een dinerbuffet mogelijk vanaf € 25,50 per persoon. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden voor jullie vergadering.

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de buurt van Hilversum? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden via het digitale contactformulier of door ons te bellen op het volgende telefoonnummer: 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag