Vergaderlocatie Harderwijk

Bijzondere vergaderlocaties op maar 25 min. van Harderwijk

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Harderwijk en zoek je bovendien een locatie die van alle gemakken is voorzien, maar net iets meer kan bieden dan een traditionele vergaderzaal? Overweeg dan eens om je vergadering te houden bij Brasserie Zuiderzoet, op het meest zuidelijkste puntje van Flevoland! Hier ben je van harte welkom om in een van onze zalen met uitzicht op het water van het Eemmeer te komen vergaderen. Wij zijn gevestigd op het terrein van Marina De Eemhof, de Mediterraan geïnspireerde jachthaven van Zeewolde. Hier wanen jij en je gasten zich in een waar Frans havenstadje.

Onze zalen zijn ruim opgezet, waarbij de kleinste vergaderzalen ruimte bieden tot 12 personen en onze grootste vergaderruimte geschikt is voor meer dan 100 personen. Van meerdaags mini-congres tot avondvergadering met aansluitend diner, bij Brasserie Zuiderzoet is het mogelijk. Vele organisaties uit Harderwijk en omgeving zijn je inmiddels voorgegaan.

Multifunctionele vergaderruimtes in de buurt van Harderwijk

Bij Brasserie Zuiderzoet faciliteren we regelmatig vergaderingen voor organisaties uit Harderwijk. Onze vergaderzalen zijn naar wens te voorzien van audiovisuele middelen die tijdens de vergadering gebruikt kunnen worden en onze brigade kan jullie van professionele catering voorzien. De vergaderruimtes kunnen bovendien naar wens ingericht worden. Door onze unieke ligging aan het water van het Eemmeer, profiteer je niet alleen van een adembenemend uitzicht, maar is het bovendien mogelijk om de vergadering te combineren met diverse activiteiten op en om het water. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vergadering met aansluitend een middag varen in een sloep? Bij Zuiderzoet maken we het graag mogelijk!

Prijzen van vergaderen in de buurt van Harderwijk:

Zaal: Oppervlakte: 1 dagdeel 2 dagdelen 3 dagdelen
Zuiderzoetzaal 190 m2 vanaf € 250 vanaf € 400 vanaf € 650
Zuiderzaal 100 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Zoetzaal 85 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Private Serre 20 m2 vanaf € 50 vanaf € 75 vanaf € 95

De genoemde prijzen gelden in het geval van afname van een vergaderarrangement. Wanneer je niet gebruik wenst te maken van catering kunnen er hogere prijzen gelden voor zaalhuur.

 

Vergaderarrangementen:

Onbezorgd vergaderen bij Brasserie Zuiderzoet? Dan heb je de keuze uit diverse vergaderarrangementen. Voor € 6,75 per persoon per dagdeel voorzie jij je gasten bijvoorbeeld onbeperkt van koffie, thee, water en koekjes. Tussen de middag van een uitgebreide lunch genieten kan ook, dit is namelijk al mogelijk vanaf € 14,50 per persoon. Na de vergadering genieten van een driegangenmenu met uitzicht op het Eemmeer, verzorgen wij al vanaf € 32,50. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor jullie vergadering te bespreken.

Ben je op zoek naar een locatie om te vergaderen in de buurt van Harderwijk? Dan kun je om een reservering te plaatsen contact opnemen met Brasserie Zuiderzoet middels het contactformulier op onze website, of door ons te bellen op het volgende telefoonnummer: 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag