Vergaderlocatie Amersfoort

Bijzondere vergaderlocatie op 20 min. van Amersfoort

Ben je een vergadering aan het plannen en zoek je een locatie in de regio Amersfoort? Wat veel mensen niet weten is dat Zuiderzoet te Zeewolde, een eigentijdse brasserie op een steenworp afstand van Amersfoort, met haar private serres en haar Zuiderzoetzaal bijzondere vergaderlocaties biedt met inspirerend uitzicht over het Eemmeer.

Ruime vergaderlocatie nabij Amersfoort

Onze beide serres bieden bijvoorbeeld ieder plaats aan 14 personen. Heb je een grotere vergaderruimte nodig? Dan biedt de Zuiderzoetzaal plaats aan 200 personen, maar kan deze eventueel ook worden opgedeeld in twee gelijke zalen. Ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties en presentaties. Alle zalen zijn voorzien van draadloos internet en presentatiemiddelen. Parkeren kan bovendien voor de deur en is gratis.

Extra mogelijkheden van onze vergaderlocatie

De private serres en Zuiderzoetzaal laten zich bovendien voor meer dan alleen vergaderingen en diverse andere zakelijke bijeenkomsten lenen. Zo kun je in de intieme private serres ook heerlijk borrelen of een workshop houden. De grote Zuiderzoetzaal leent zich naast vergaderen ook uitstekend voor een bedrijfsuitje of een bedrijfsfeest.

Wij bieden je diverse mogelijkheden om je vergadering te combineren met andere activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een vergadering in combinatie met een diner, lunch of High-arrangement, of een vergadering in combinatie met een middag watersporten!

Prijzen van vergaderen in de buurt van Amersfoort:

Zaal: Oppervlakte: 1 dagdeel 2 dagdelen 3 dagdelen
Zuiderzoetzaal 190 m2 vanaf € 250 vanaf € 400 vanaf € 650
Zuiderzaal 100 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Zoetzaal 85 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Private Serre 20 m2 vanaf € 50 vanaf € 75 vanaf € 95
De genoemde prijzen gelden in het geval van afname van een vergaderarrangement. Zonder afname van catering kunnen er hogere prijzen gelden voor zaalhuur.

 

Catering:

Wij bieden onze gasten diverse voordelige vergaderarrangementen aan, waarbij jij je tijdens de vergadering niet druk hoeft te maken over dranken en spijzen. Het basisarrangement van € 6,75 per persoon per dagdeel voorziet bijvoorbeeld in onbeperkt koffie, thee en water voor jou en je gasten. Additioneel is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een lunchbuffet naar keuze, wat beschikbaar is vanaf € 14,50 per persoon, afhankelijk van de gekozen opties. Vergaderen in de buurt van Amersfoort combineren met een diner? Ook dat is mogelijk. Een driegangenmenu naar keuze wordt door ons verzorgd vanaf € 32,50 per persoon.

Een vergaderruimte reserveren kan eenvoudig via het online contactformulier, ook is het mogelijk om ons te bellen tijdens openingstijden op het telefoonnummer 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag