Vergaderlocatie Almere

Bijzondere vergaderlocatie op 20 min. van Almere

U heeft een ruime keuze wanneer u wilt vergaderen in de omgeving van Almere. Zo bent u vast Color Point, deVLOER en Het Eksternest tegengekomen. Brasserie Zuiderzoet ligt echter ook in de omgeving en heeft riante zaalruimte met schitterende ligging aan het water beschikbaar voor vergaderingen. Zeker wanneer u gebruikmaakt van één van onze private serres, weet u zich verzekerd van een adembenemend uitzicht. Dit alles ligt binnen handbereik op nog geen 20 min. rijden van Almere.

Tevens stelt Brasserie Zuiderzoet haar unieke Zuiderzoetzaal ter beschikking voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Deze grote vergaderruimte heeft een capaciteit van 200 personen en is eventueel op te delen in twee gelijke zalen.

Vergaderruimte en serres multifunctioneel inzetbaar

De private serres en Zuiderzoetzaal zijn, naast dat ze beide geschikt zijn als vergaderruimte, ook inzetbaar als presentatieruimte, conferentiezaal of als feestlocatie voor een bedrijfsfeest. Bij Brasserie Zuiderzoet bestaan bijna onbegrensde mogelijkheden om een compleet (zakelijk) arrangement ‘op maat’ samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een ochtendvergadering in combinatie met een middagje zeilen op het Eemmeer, of een vergadering met aansluitend een bedrijfsfeest of borrel!

Prijzen van vergaderen in de buurt van Almere:

 
Zaal: Oppervlakte: 1 dagdeel 2 dagdelen 3 dagdelen
Zuiderzoetzaal 190 m2 vanaf € 250 vanaf € 400 vanaf € 650
Zuiderzaal 100 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Zoetzaal 85 m2 vanaf € 175 vanaf € 275 vanaf € 350
Private Serre 20 m2 vanaf € 50 vanaf € 75 vanaf € 95

De genoemde prijzen gelden in het geval van afname van een vergaderarrangement. Zonder afname van catering kunnen er hogere prijzen gelden voor zaalhuur.

 

Catering:

Wilt u onbezorgd vergaderen, dan kunnen onze medewerkers u en uw gasten gedurende de dag voorzien van professionele catering. Zo heeft u voor € 6,75 per persoon per dagdeel al een basisarrangement inclusief onbeperkt koffie, thee en water. Voor de lunch kunnen wij een uitgebreid lunchbuffet verzorgen dat afhankelijk van uw keuze al beschikbaar is vanaf € 14,50 per persoon. Een vergadering met een diner combineren is ook uitstekend mogelijk, vanaf € 32,50 per persoon serveren wij u en uw gasten namelijk een verrukkelijk driegangenmenu. Meer weten over onze vergaderarrangementen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.

Bent u op zoek naar een locatie om te vergaderen in de buurt van Almere? Dan kunt u om een reservering te plaatsen contact opnemen met Brasserie Zuiderzoet middels het contactformulier op deze pagina, of door ons te bellen op het volgende telefoonnummer: