Vacature: Sous Chef

13 april 2017 17:29

Algemene informatie

Wij hebben een uitdagende vacature bij Zuiderzoet. Wij zoeken namelijk een creatieve Sous Chef voor onze brasserie met open keuken. Zuiderzoet ligt prachtig aan het water in het midden van het land. Wil jij koken met uitzicht? Wil jij deel uitmaken van ons gedreven team? Dan ben jij wellicht dé Sous Chef die wij zoeken! Wij bieden zeer gevarieerde werkzaamheden van a la carte koken tot het verzorgen van grote events. Solliciteer nu op de vacature!

Hou jij je hoofd koel bij drukte en kan je dit ook overdragen op je team? Als jij houdt van een snelle omgeving, een plek die kleur toevoegt aan je dag, met collega’s die ontzettend gepassioneerd zijn, dan ben jij degene die wij nodig hebben in ons keukenteam!

Jouw takenpakket

Deze punten maken deel uit van jouw takenpakket:

  • (Voor)bereiding van heerlijke verse gerechten
  • Zorgen voor een goede samenwerking binnen het keukenteam;
  • Zorgen dat de werkzaamheden volgens HACCP richtlijnen worden uitgevoerd.

Profiel

Wij komen graag in contact met jou als…

  • Je energie en een goede dosis creatieve ideeën hebt!;
  • Je hebt een afgeronde koksopleiding en bij voorkeur ook een leermeesterdiploma;
  • Je bent creatief, proactief, weet het keukenteam te motiveren, je bent stressbestendig, kwaliteitsgericht én je hebt oog voor detail.

Overige informatie

Ons keukenteam staat voor pure ambacht. Voor echte kookkunsten dus. Dat betekent: eerlijke gerechten, die op pure wijze bereid zijn. Dat de koks ambachtelijk te werk gaan, mag gezien worden. Sterker: dat moet gezien worden. Dat kan doordat onze koks werken in een groots kooktheater, de absolute blikvanger van onze brasserie. Daarin laten ze openlijk hun culinaire kunsten zien. Bijvoorbeeld op de plancha of op de grill.

  • Wij bieden een prima salaris en reiskosten vergoeding.

Heb je vragen over deze vacature of wil je direct solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op via info@zuiderzoet.nl.