Uit eten met kerst? Kom naar Brasserie Zuiderzoet!

22 oktober 2019 16:09 Uit eten met Kerst | Reserveer direct online!

De zomer is officieel voorbij en dit betekent dat de feestdagen in zicht zijn. Al plannen met Kerst? Vier het samen met je familie bij Brasserie Zuiderzoet. Op Eerste en Tweede Kerstdag ben je van harte welkom in de brasserie waar je kunt genieten van een uitgebreid diner bereid door ons professionele keukenteam. Reserveer direct online!

Een verrukkelijk kerstdiner met familie

Ook dit jaar zal het Kerstmenu weer uit 4-gangen bestaan. Het keukenteam van Brasserie Zuiderzoet heeft een menu samengesteld die bestaat uit heerlijke kerstgerechten. Voor €44,50 per persoon geniet jij samen met je familie van een heerlijk diner bestaande uit de volgende gangen:

Á la carte kerstdiner 2019

Heb je meer voorkeur voor een á la carte kerstdiner bij Brasserie Zuiderzoet? Geen enkel probleem! Je kunt kiezen uit heerlijke gerechten uit ons kooktheater. Samen met je familie geniet je van een zelf samengesteld kerstdiner terwijl je uitzicht hebt over het prachtige water van het Eemmeer. Bij ons ben je verzekerd van een onvergetelijke Kerst!

Kerstbuffet bij Zuiderzoet

Een andere mogelijkheid voor het kerstdiner bij Zuiderzoet is het uitgebreide kerstbuffet van Zuiderzoet. Voor €41,50 per persoon genieten je van een heerlijk kerstbuffet bestaande uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast hebben wij uiteraard ook aan de kleintjes gedacht met ons kerst kinderbuffet.

Kerst met de kinderen

Bij Brasserie Zuiderzoet vier je een onvergetelijke Kerst met de kinderen. Als kindvriendelijk restaurant verzorgen wij tijdens de kerstdagen verschillende activiteiten. Zo is er een speciale kinderspeelruimte en is er animatie aanwezig.

Kerstdiner 2019 reserveren bij Brasserie Zuiderzoet

Komen jij en je gezelschap Eerste of Tweede Kerstdag graag genieten van een heerlijk kerstdiner bij Brasserie Zuiderzoet? Dan zijn jullie uiteraard van harte welkom! Reserveer in dit geval direct online. We verwelkomen je graag!

Reserveer direct »
Reserveer direct het Kerstdiner bij Zuiderzoet