Trouwtrends van 2019

10 april 2019 09:25 Trouwtrends 2019 | Brasserie Zuiderzoet

Ben jij je bruiloft aan het plannen voor het komende bruiloftseizoen en kan je nog wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben dé trouwtrends voor het komende seizoen voor je op een rijtje gezet.

Breng de natuur naar binnen

Dit jaar zullen we veel groen blad zien van verschillende planten om het speels te houden. Bijvoorbeeld lage stukken als tafelversiering, mooie groene takjes aan de stoelen bij de ceremonie. Wat je ook steeds vaker gaat zien is een backdrop van planten en bloemen als decoratie bij de ceremonie!

Eten en drinken

Met zijn allen aan één lange tafel met vaste zitplaatsen? Dit zal je steeds minder zien. Het diner zal een stuk losser zijn. Denk aan shared dining, foodtrucks of een walking dinner. Op deze manier kan je zitten/staan waar je wilt en bij wie je wilt. Hierdoor zal het diner niet een ‘verplicht nummertje’ zijn, maar een gezellig sociale aangelegenheid!

Videograaf

De bruiloft videograven gaan het druk krijgen dit seizoen. Je ziet het al steeds meer, want hoe tof is het om de mooiste dag van je leven te laten vast leggen door middel van een film! Het geeft je een prachtige blijvende herinnering voor altijd. Laat de videograaf alvast een stuk film van de ceremonie bewerken, zodat je dit tijdens de binnenkomst van de avondgasten al kan afspelen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid zie je in het dagelijks leven al steeds meer en dat vertaalt zich ook uiteraard ook naar bruiloften. Denk aan trouwkaarten gedrukt op gerecycled papier, trouwringen van fairtrade goud, vintage trouwjurk/pak en natuurlijk biologische hapjes!

Trouwen bij Brasserie Zuiderzoet

Wij helpen graag mee jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Stap daarom het huwelijksbootje in bij Brasserie Zuiderzoet. Ooit gedroomd van een bruiloft op het strand? Het Kan! Bij onze idyllische locatie ben je verzekerd van een droomhuwelijk. Neem direct contact met ons op via het online contactformulier. Liever persoonlijk contact? Dan kun je ons uiteraard ook telefonisch bereiken via 036 – 538 2000.