Sfeerimpressie bruiloft Brasserie Zuiderzoet

Jaarlijks geven een groot aantal bruidsparen bij Brasserie Zuiderzoet elkaar het jawoord. Onze unieke locatie, gelegen aan het water van het Eemmeer, biedt jou en je aanstaande talloze mogelijkheden voor een onvergetelijk huwelijk. Van ceremonie, tot aan een verrukkelijk huwelijksdiner of een knallend eindfeest, bij ons kan het! Om jullie een beeld te geven wat Brasserie Zuiderzoet te bieden heeft, geven we een impressie hoe een bruiloft bij ons kan worden vormgegeven.

Entree bruiloft bij Brasserie Zuiderzoet

Een verbluffende entree

Voordat jij en je aanstaande jullie entree maken, verwelkomt ons professionele team de genodigde gasten onder het genot van een heerlijk welkomstdrankje. Hierna maken jullie een verpletterende entree in jullie trouwauto, of misschien verschijnen jullie wel in een bootje op het water. Bij Brasserie Zuiderzoet is niets té gek! Jullie droombruiloft wordt hier werkelijkheid. Wij doen het werk, jullie genieten!

Nieuwsgierig geworden?
Lees hier meer over onze trouwlocatie.

De ceremonie

Na jullie entree vervolgen alle gasten de weg naar onze unieke Zuiderzoetzaal, waar de plechtigheid kan beginnen. Alle gasten nemen plaats waarna ook jij en je aanstaande de ceremoniezaal betreden. Hier wacht de trouwambtenaar jullie met smart op. En dan kan het eindelijk beginnen, jullie worden man en vrouw!

Uiteraard hebben wij naast ons unieke Zuiderzoetzaal ook andere mogelijkheden om jullie liefde te vereeuwigen. Bij onze officiële trouwlocatie kunnen jullie er namelijk ook voor kiezen om te trouwen in de beachclub of zelfs op ons prachtige privé strand.

De ceremonie in de Zuiderzoetzaal

Elkaar het jawoord geven | Brasserie Zuiderzoet

Elkaar het jawoord geven

Het moment waar lang op is gewacht; elkaar het jawoord geven. Omringd met al jullie vrienden en familie beloven jullie elkaar eeuwige liefde en trouw. Iets wat natuurlijk uitgebreid gevierd mag én gaat worden, want na de officiële plechtigheid heeft Brasserie Zuiderzoet ook alle andere benodigdheden voor een perfecte trouwdag. Wat dachten jullie van een overnachting in een luxe suite? Naast Brasserie Zuiderzoet bevinden zich 100 exclusieve recreatiewoningen met privéterras, waar de gasten uiteraard ook gebruik van kunnen maken.

Het taartmoment & de borrel

Na de plechtigheid, verlaten alle genodigde de Zuiderzoetzaal en kan de bruidstaart worden aangesneden. Het team van Zuiderzoet deelt een drankje uit, zodat de toost op het kersverse echtpaar kan worden uitgebracht. Er kan uiteraard tot laat in de middag worden geborreld.

Bij Brasserie Zuiderzoet kunnen jullie kiezen voor de Best Wedding Deal. Hierbij wordt jullie huwelijk compleet verzorgd tegen een zeer schappelijk tarief. Van de ceremonie, tot aan het eindfeest, alles wordt hierbij tot in de puntjes geregeld!

De bruidstaart aansnijden bij Brasserie Zuiderzoet

Huwelijksdiner | Brasserie Zuiderzoet

Een overheerlijk diner

Aan het begin van de avond is het tijd voor het heerlijke diner, bereid door onze ervaren koks. Kies je voor een diner aan tafel of lijkt een walking dinner je leuk? In onze trouwbrochure vind je het aanbod aan dinerarrangementen.

Bij Brasserie Zuiderzoet richten we ons graag op de optimale culinaire invulling en houden we ons altijd aan de nieuwste eettrends. Zo werken wij te allen tijde met seizoensgebonden en eerlijke producten en kunnen onze gasten kiezen uit zowel vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Het knallende eindfeest

Natuurlijk sluiten jullie de dag spetterend af met een eindfeest in één van onze zalen. Brasserie Zuiderzoet biedt jullie de mogelijkheid al jullie wensen rondom aankleding, licht, geluid en catering te faciliteren. Onder het genot van wat drankjes gooien jullie, samen met de gasten, de heupjes tot in de late uurtjes los.

Kortom, bij Brasserie Zuiderzoet zijn jij en je aanstaande in goede handen en zijn jullie verzekerd van een onvergetelijke huwelijksdag én -nacht!

Een knallend huwelijksfeest bij Zuiderzoet

Interesse in een bruiloft bij Brasserie Zuiderzoet

Brasserie Zuiderzoet bevindt zich op een centrale locatie in Midden-Nederland. Naast de gunstige bereikbaarheid, bieden wij tevens gratis parkeergelegenheid aan en zal ons ervaren team jullie de ontzien van alle zorgen. Zien jullie je trouwdag bij Brasserie Zuiderzoet ook al helemaal voor je? Plan vandaag nog een bezichtiging in. Samen bespreken wij jullie en wensen en onze mogelijkheden. Liever persoonlijk contact? Geen enkel probleem. Jullie kunnen ons telefonisch bereiken via 036 538 2000.

Bekijk hier ook video’s van bruiloften bij Brasserie Zuiderzoet!