De locatie

Zuiderzoet beschikt over een grote brasserie met riante zaalruimte en ligt in Marina de Eemhof. Wie langs de rand van Flevoland richting Zuiderzoet komt aanrijden, waant zich direct in mediterrane sferen. Een mix van maritiem en industrieel comfort geven de locatie een erg prettige uitstraling. Met de sfeervolle boulevard en jachthaven op een steenworp afstand, is Zuiderzoet met recht een unieke trouwlocatie!

Zuiderzoet

De Brasserie biedt plaats aan ruim 200 personen maar is ook apart in te delen voor kleinere gezelschappen. Met haar industriële en eigentijdse uitstraling en het adembenemende uitzicht over het Eemmeer, is Zuiderzoet dé unieke trouwlocatie die elk bruidspaar zoekt! De eyecatcher van de Brasserie is het open kooktheater in het midden. Geniet van live cooking in de Brasserie en laat jullie in de watten leggen door ons vriendelijke personeel.

De Zuiderzoetzaal is modern & multifunctioneel door de speciale led-verlichting en accessoires. Zo tover je de ruimte in een handomdraai om van strak/modern naar een club of romantische sfeer. Daarnaast is de ruimte voorzien van alle moderne faciliteiten en is de zaal op te splitsen in twee ruimten. Handig voor een ceremonie of toost!

Niet voor niets is Zuiderzoet in 2018 uitgeroepen tot populairste trouwlocatie in de provincie Flevoland!

Trouwen op het strand

Altijd al willen trouwen op het strand? Bij ons kan dat! De golven die je hoort kabbelen, de wind die altijd meefluistert, de voetjes in het zand… Direct aan het uitstrekkende Eemmeer, een echt sprookje! Geen paniek als de weergoden roet in het eten gooien, we hebben altijd een alternatief achter de hand.

Liever combineren? Ook dat is mogelijk! Overdag trouwen op het strand, dineren in de Brasserie en ’s avonds een groot feest in de Zuiderzoetzaal; ook dat is mogelijk!