De locatie

Zuiderzoet beschikt over een grote brasserie met riante zaalruimte en een robuuste Beachclub. Beide locaties liggen in Marina de Eemhof en op nog geen twee minuten wandelen van elkaar. Kies voor een van de twee locaties of kies voor een combinatie.

Zuiderzoet

De Brasserie biedt plaats aan ruim 200 personen maar is ook apart in te delen voor kleinere gezelschappen. Met haar industriële en eigentijdse uitstraling en het adembenemende uitzicht over het Eemmeer, is Zuiderzoet dé unieke trouwlocatie die elk bruidspaar zoekt! De eyecatcher van de Brasserie is het open kooktheater in het midden. Geniet van live cooking in de Brasserie en laat jullie in de watten leggen door ons vriendelijke personeel.

De Zuiderzoetzaal is modern & multifunctioneel door de speciale led-verlichting en accessoires. Zo tover je de ruimte in een handomdraai om van strak/modern naar een club of romantische sfeer. Daarnaast is de ruimte voorzien van alle moderne faciliteiten en is de zaal op te splitsen in twee ruimten. Handig voor een ceremonie of toost!

De Beachclub

De Beachclub is dé ideale feestlocatie voor een ongeremd feest, gelegen aan een breed strand. Lekker dansen, eten en drinken in een tropische vibe. In een strandpaviljoen zoals we ze kennen aan de Nederlandse kust: robuust, trendy en met stijl. En wil je even uitrusten van al dat gefeest of lekker relaxed BBQ-en? Plof dan neer in de loungebanken.

Trouwen op het strand

Altijd al willen trouwen op het strand? Bij ons kan dat! De golven die je hoort kabbelen, de wind die altijd meefluistert, de voetjes in het zand… Direct aan het uitstrekkende Eemmeer, een echt sprookje! Geen paniek als de weergoden roet in het eten gooien, we hebben altijd een alternatief achter de hand.

Liever combineren? Ook dat is mogelijk! Overdag trouwen in de Zuiderzoetzaal, dineren in de Brasserie en ’s avonds een groot feest in de Beachclub; ook dat is mogelijk!