Trouwlocatie Zeewolde

De mooiste trouwlocatie van Midden-Nederland ligt in Zeewolde!

Voor veel bruidsparen uit de omgeving is het een verrassing dat Zeewolde een sfeervolle en compleet uitgeruste trouwlocatie herbergt. Pal naast Center Parcs De Eemhof en aan het water van het Eemmeer is het namelijk mogelijk om te trouwen bij Brasserie Zuiderzoet. Onze unieke ligging en onze jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften, maakt dat honderden bruidsparen reeds voor Zuiderzoet kozen als hun trouwlocatie. Dankzij onze uitgebreide faciliteiten kunnen wij er samen met jullie voor zorgen dat de mooiste dag van jullie leven compleet naar wens kan worden vormgegeven.

Als officiële trouwlocatie is het bij Zuiderzoet zondermeer mogelijk om elkaar het jawoord te geven in een van onze sfeervolle zalen. Onze grootste zaal heeft zelfs een capaciteit van maar liefst 200 gasten, maar daarnaast is het ook mogelijk om uit te wijken naar de Caribische beachclub of zelfs met de voeten in het zand te trouwen op ons privé-strand. De brigade van Zuiderzoet is professioneel en ervaren, wat ervoor zal zorgen dat het jullie en jullie gasten aan niets zal ontbreken op jullie trouwdag.

Trouwen op het strand in Zeewolde

Het is een goed bewaard geheim, maar het is mogelijk om bij Brasserie Zuiderzoet te trouwen op het strand, direct aan het water van het Eemmeer. Het is dus helemaal niet nodig om uit te wijken naar een verre kustplaats, waar de bereikbaarheid vaak niet ideaal is. Ons privé-strand is het ingrediënt voor een unieke beleving, zoals bijvoorbeeld aankomst in een bootje of een diner in de buitenlucht. We denken graag met jullie mee hoe we jullie bruiloft op een unieke manier vorm kunnen geven.

De perfecte trouwlocatie in de regio Zeewolde

Uitstekende bereikbaarheid, voldoende gratis parkeerplaatsen, sfeervolle zalen, een unieke locatie en een ervaren brigade maken van Brasserie Zuiderzoet een gewilde locatie in de regio Zeewolde en zelfs ver daarbuiten. Willen jullie weten of wij beschikbaarheid hebben op de door jullie beoogde dag? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op.

Daarnaast is het ook mogelijk om onze gratis digitale trouwbrochure aan te vragen, waarin alle mogelijkheden overzichtelijk worden besproken. Benieuwd geworden naar onze locatie? Vraag dan een bezichtiging aan en kom vrijblijvend langs. Dit is de beste manier om de sfeer te proeven en om alvast te genieten van de voorpret die bij jullie aanstaande huwelijk hoort.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag