Trouwlocatie Utrecht

Een droomachtige trouwlocatie in de buurt van Utrecht.

Trouwplannen voor het komende jaar? In de buurt van Utrecht bevindt zich Brasserie Zuiderzoet, waar jullie diverse mogelijkheden hebben om er een droomhuwelijk van te maken. Onze locatie is gelegen aan het prachtige Eemmeer en beschikt over passende faciliteiten voor groepen van iedere grootte. Ooit gefantaseerd over een huwelijk op het strand? Bij Zuiderzoet is het mogelijk. Onze sfeervolle zalen kunnen bovendien geheel naar jullie wensen worden ingericht. Op deze manier verzekeren we jullie van een onvergetelijke dag!

Bijzondere trouwlocatie nabij Utrecht

Het is helemaal niet nodig om je bruiloft in het buitenland te organiseren om een idyllische sfeer te creëren. De bijzonder rustgevende omgeving waarin Zuiderzoet gelegen is, zorgt namelijk voor een warm en romantisch gevoel. Je kunt elkaar het jawoord geven op ons unieke privéstrand, terwijl de zon het zand verwarmt. Ook is het mogelijk feest te vieren in de aangrenzende Carbische beachclub. In de afgelopen jaren hebben honderden stellen voor Brasserie Zuiderzoet gekozen, waardoor we inmiddels veel ervaring hebben met het organiseren van huwelijken.

Feest in sfeervolle zaal

Naast de unieke buitenfaciliteiten beschikt Zuiderzoet ook over een aantal sfeervolle feestzalen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zowel de ceremonie als het feest te houden in de Zuiderzoetzaal. Deze kan namelijk volledig worden aangepast aan jullie voorkeuren. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt tijdens een dag die ongetwijfeld één van de mooiste dagen van jullie leven gaat worden.

Droomhuwelijk nabij Utrecht

Gelegen in de buurt van Utrecht, is Brasserie Zuiderzoet uitstekend bereikbaar voor al jullie gasten. Bovendien is er genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur beschikbaar. Benieuwd of wij beschikbaar zijn op jullie trouwdatum of willen jullie meer informatie over onze trouwlocatie? Neem dan gerust contact met ons op. Tevens raden wij aan om de gratis trouwbrochure te downloaden waarin alle faciliteiten voor jullie worden benoemd. Wanneer je benieuwd bent hoe de locatie eruitziet, maak je via onze website gemakkelijk een afspraak voor een bezichtiging.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag