Trouwlocatie Soest

Willen jullie trouwen in of in de buurt van Soest? Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde biedt talloze mogelijkheden met een prachtige ligging aan het Eemmeer! Onze trouwlocatie heeft faciliteiten voor zowel grote als kleine gezelschappen en biedt jullie genoeg vrijheid om de dag zo te plannen als jullie willen. Jullie trouwdag wordt een onvergetelijke ervaring op ons privé-strand of in één van de verschillende zalen die Brasserie Zuiderzoet te bieden heeft. De prachtige zalen zijn in te richten naar ieders wens en door onze jarenlange ervaring met trouwerijen weet Brasserie Zuiderzoet precies welke begeleiding jullie nodig hebben.

Er zijn legio redenen waarom reeds veel stellen jullie voor zijn geweest en hebben gekozen voor onze mooie trouwlocatie in de buurt van Soest. De Zuiderzoetzaal biedt ruimte aan maximaal 200 feestgangers die jullie dag met jullie mee kunnen vieren. Voor kleinere gezelschappen zijn er natuurlijk ook mogelijkheden, zoals de fraaie beachclub. Er is genoeg parkeermogelijkheid en ook over het diner hoeven jullie je geen zorgen te maken. Het personeel van Brasserie Zuiderzoet ontzorgt jullie van alle zorgen. De mooiste dag van jullie leven zou er zomaar zo uit kunnen zien: aankomen op een boot, een prachtige ceremonie met de voeten in het zand, uitgebreid diner in een van onze trouwzalen en afsluiten met een knalfeest in de Beachclub.

Trouwen aan het strand

Voor een idyllische bruiloft op het strand hoef je echt niet naar het buitenland of de kust van het land! Ons privé-strand aan het Eemmeer biedt jullie alle gewenste mogelijkheden voor een prachtige strand bruiloft. Ook het weer kan deze dag niet verpesten, want er is altijd een mogelijkheid om de bruiloft toch naar binnen te verplaatsen. Wij denken graag met jullie mee zodat de dag vlekkeloos verloopt. Genieten staat voor jullie én jullie gasten deze dag op nummer één!

Uitmuntende trouwlocatie nabij Soest

De ideale bereikbaarheid, uitzonderlijke omgeving en het bekwame team van Brasserie Zuiderzoet zijn allemaal tot jullie beschikking. Zijn jullie geïnspireerd door de mogelijkheden van onze trouwlocatie nabij Soest? Download dan onze gratis digitale trouwbrochure! Hierin vind je nog meer inspiratie en lees je over alle mogelijkheden. Willen jullie onze trouwlocatie eens in het echt bekijken? Vraag dan een bezichtiging aan via onze website. Voor vragen kunnen jullie uiteraard ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag