Trouwlocatie Nijkerk

Trouwen op een idyllische locatie in de buurt van Nijkerk? Bij Brasserie Zuiderzoet beleef je de bruiloft waar jullie altijd al van droomden!

Op nog geen half uur rijden van Nijkerk bevindt zich Brasserie Zuiderzoet, gelegen in Marina de Eemhof. Met uitzicht op het prachtige water van het Eemmeer beschikt onze brasserie over diverse faciliteiten, passend bij groepen van verschillende grootte. Ons professionele team heeft alles in huis om van jullie huwelijk een onvergetelijk spektakel te maken. Door onze jarenlange ervaring met bruiloften weten wij jullie op de dag zelf (én daarvoor) volledig te ontzorgen. Wij doen het werk, jullie genieten met al jullie dierbaren!

Huwelijk in de zon

Geef elkaar het ja-woord onder de stralende zon en met uitzicht op het water. Altijd al gefantaseerd van trouwen op het strand? Het kan bij Brasserie Zuiderzoet! Wij beschikken namelijk over een uniek privéstrand. Verras je gasten door je entree in een bootje te maken, waarna iedereen met de voetjes in het zand de ceremonie volgt. Uiteraard is een plan B ook belangrijk. Dus moet de ceremonie vanwege de weersomstandigheden toch binnen plaatsvinden? Geen probleem, bij Brasserie Zuiderzoet houden we er rekening mee.

Huwelijksfeest in feestzaal Zuiderzoet

Na de ceremonie een receptie, diner of knallend huwelijksfeest? Ook dat is mogelijk bij Zuiderzoet. Met ons kooktheater als centraal punt in onze brasserie kunnen wij een heerlijk diner voor jullie verzorgen. Jullie huwelijksdag feestelijk afsluiten kan in één van de sfeervolle feestzalen van Zuiderzoet. Onze zalen zijn geschikt voor grote en kleine gezelschappen en voorzien van alle moderne faciliteiten, dus een fantastisch feest is gegarandeerd. De invulling van de avond bepalen jullie zelf, maar uiteraard denken wij graag mee!

Unieke trouwlocatie omgeving Nijkerk

De unieke ligging en de perfecte bereikbaarheid van Brasserie Zuiderzoet, maakt het een bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Nijkerk. Zijn jullie geïnspireerd door de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Download dan direct onze trouwbrochure. Hierin vind je uitgebreide informatie over alle mogelijkheden en arrangementen én hij staat boordevol inspiratie voor de invulling van jullie trouwdag. Jullie zijn ook van harte welkom om onze locatie eens te bekijken. Maak hiervoor een afspraak via onze website of neem telefonisch contact op via 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag