Trouwlocatie Midden-Nederland

De mooiste trouwlocatie van Midden-Nederland vinden jullie in Zeewolde!

Wanneer jullie op zoek zijn naar een bijzondere en mooie trouwlocatie in Midden-Nederland, dan is Brasserie Zuiderzoet de plek waar jullie moeten zijn! Dankzij de unieke ligging aan het water van het Eemmeer en de verschillende faciliteiten die wij bieden, kunnen jullie bij Brasserie Zuiderzoet jullie droomhuwelijk gegarandeerd verwezenlijken. Wij hebben bovendien jarenlange ervaring met het organiseren van huwelijken, waardoor wij als geen ander weten hoe we van jullie bruiloft een onvergetelijke dag kunnen maken!

Mogelijkheden van trouwlocatie Brasserie Zuiderzoet

Onze locatie beschikt over verschillende sfeervolle zalen die zowel voor kleine als grotere groepen gebruikt kunnen worden. Staan er zo’n 200 personen op jullie gastenlijst? Dan kunnen jullie bijvoorbeeld terecht in de Brasserie of in de Zuiderzoetzaal. Voor kleinere groepen kunnen we eenvoudig de Brasserie in een kleinere ruimte indelen of kunnen jullie terecht in de Beachclub. Uiteraard kunnen we iedere locatie helemaal naar jullie wens inrichten en aankleden. En niet geheel onbelangrijk: wij hebben een professionele catering die de lekkerste hapjes en gerechten voor tijdens het diner maakt. Daarnaast is onze eigen Zuiderzoet brigade professioneel, vriendelijk en ervaren en zullen zij ervoor zorgen dat jullie én jullie gasten niks tekort zullen komen!

Trouwen op het strand in Midden-Nederland

Hebben jullie er allebei altijd al van gedroomd om te trouwen op het strand? Bij Brasserie Zuiderzoet is ook dat mogelijk dankzij ons mooie privéstrand! Maak een spetterende entree door in een bootje aan te komen varen, zeg ‘JA’ tegen elkaar met de voeten in het zand en geniet van een heerlijk diner aan het water in de buitenlucht. Bovendien beschikken wij ook over een eigen Beachclub, wat dé perfecte locatie is om jullie bruiloft op het strand al feestend af te sluiten.

Zeker wanneer jullie op zoek zijn naar een trouwlocatie aan het water in Midden-Nederland, biedt Brasserie Zuiderzoet de perfecte locatie. Zeewolde is namelijk gemakkelijker te bereiken dan een kustplaats en zo kunnen jullie toch jullie droomhuwelijk op het strand realiseren.

Een bijzondere trouwlocatie in Midden-Nederland

Bij Brasserie Zuiderzoet zullen we er alles aan doen om van jullie speciale dag een dag om nooit meer te vergeten te maken. Zijn jullie benieuwd naar onze bijzondere trouwlocatie? Dan zijn jullie natuurlijk van harte welkom om langs te komen voor een bezichtiging. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak via de website of neem tijdens openingstijden telefonisch contact op met één van onze medewerkers. Voor meer informatie en inspiratie kunnen jullie ook onze digitale trouwbrochure aanvragen. We hopen jullie snel te mogen verwelkomen!

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag