Trouwlocatie Hilversum

Op slechts 30 minuten rijden van Hilversum, bevindt zich de prachtige trouwlocatie van Brasserie Zuiderzoet. De mooiste huwelijkslocatie van Midden-Nederland!

Heb je trouwplannen voor het komende jaar en ben je nog op zoek naar de juiste locatie nabij Hilversum? Dan zijn jij en je partner bij Brasserie Zuiderzoet aan het juiste adres. Wij bevinden ons op Marina de Eemhof binnen de prachtige omgeving van Zeewolde en bieden tal van mogelijkheden om van jullie huwelijk een onvergetelijk spektakel te maken. Hoe de dag er precies uitziet, bepalen jullie zelf. Het is onze passie om jullie droomdag realiteit te maken!

Hoe gaat Brasserie Zuiderzoet te werk?

Bij Brasserie Zuiderzoet staat het bruidspaar te allen tijde op nummer één en daarom vinden wij het belangrijk eerst uitgebreid kennis te maken. Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we in beeld wat jullie van ons kunnen verwachten, bespreken we jullie wensen én denken we creatief mee met het organiseren van jullie droomhuwelijk.

Op de huwelijksdag zelf zorgen wij voor één aanspreekpunt die jullie de gehele dag zal ontzorgen. Door onze jarenlange ervaring weten onze professionals waar zij op moeten letten en maken van iedere bruiloft een onvergetelijke dag.

Een unieke beleving

Voor ons is het belangrijk dat jullie huwelijk een sprookje wordt. Om hierin te slagen zetten wij alles op alles en bieden wij een tal van mogelijkheden. Denk aan een huwelijksceremonie op het strand, een heerlijk diner in ons restaurant en opvolgend een knallend eindfeest in onze Zuiderzoetzaal. In onze digitale trouwbrochure vind je alle informatie over de culinaire en feestelijke mogelijkheden én vind je ook een hoop inspiratie voor jullie trouwdag.

Perfecte trouwlocatie dichtbij Hilversum

Brasserie Zuiderzoet is gemakkelijk te bereiken, beschikt over alle voorzieningen voor een fantastische dag en heeft een unieke ligging. Dé perfecte trouwlocatie dichtbij Hilversum. Geïnteresseerd geraakt in onze locatie? Kom deze dan een geheel vrijblijvend bezichtigen. Maak direct een afspraak op de website of neem telefonisch contact op via 036 – 538 2000.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag