Trouwlocatie Flevoland

Unieke trouwlocatie op het zuidelijkste puntje van Flevoland

Op het meest zuidelijke puntje van Flevoland ligt een idyllische trouwlocatie verscholen. Direct aan het water van het Eemmeer kan er namelijk getrouwd worden bij Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde. Een locatie met alle faciliteiten die benodigd zijn voor de mooiste dag van jullie leven. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle zalen die geschikt zijn voor grote en kleinere groepen, professionele catering, gratis parkeergelegenheid, uitstekende bereikbaarheid en zelfs een privé-strand waarop jullie ceremonie plaats zou kunnen vinden!

De afgelopen jaren hebben vele stellen reeds voor Zuiderzoet als hun trouwlocatie gekozen en dat komt echt niet alleen door de prachtige omgeving. Onze Zuiderzoetzaal is bijvoorbeeld groot genoeg voor groepen tot 200 personen, terwijl de beachclub beschikbaar is voor stellen die een informelere setting wensen. Daarnaast heeft onze brigade honderden bruiloften mogen verzorgen en zorgt deze er moeiteloos voor dat het jullie aan niets zal ontbreken tijdens deze onvergetelijke dag. Alles is mogelijk, aankomen met een helikopter of boot, trouwen op het strand, foto’s op de boulevard, uitgebreid dineren en afsluiten met een spetterend feest? Geen enkel probleem bij Zuiderzoet!

Trouwen op het strand in Flevoland?

Wisten jullie dat jullie helemaal niet naar de kust hoeven om te kunnen trouwen met jullie voeten in het zand? Brasserie Zuiderzoet heeft namelijk een heus privé-strand direct aan het Eemmeer. Hier kunnen jullie elkaar in de openlucht het jawoord geven, terwijl jullie bijvoorbeeld even daarvoor zijn aangemeerd met een bootje. Bovendien is Zeewolde vanuit de rest van Nederland een stuk gemakkelijker te bereiken dan een kustplaats.

De meest perfecte trouwlocatie van Flevoland

Zoals jullie hebben kunnen lezen is Brasserie Zuiderzoet een serieuze trouwlocatie met een unieke ligging. De omgeving is prachtig, de bereikbaarheid is uitstekend en jullie kunnen de hele dag (in overleg) compleet naar wens vormgeven.

Benieuwd geworden naar onze trouwlocatie? Vraag dan voor meer informatie onze digitale trouwbrochure aan of maak direct een afspraak voor een bezichtiging. Tijdens openingstijden kunnen jullie ook altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag