Trouwlocatie Amersfoort

Trouwen op een bijzondere locatie in de buurt van Amersfoort? Bij Zuiderzoet beleven jij en je geliefde het huwelijk waarvan jullie hebben gedroomd.

Op nog geen 30 minuten rijden van Amersfoort bevindt zich een sprookjesachtige trouwlocatie met uitzicht op het water van het Eemmeer. De locatie ligt op Marina De Eemhof in Zeewolde en bevat diverse mogelijkheden voor zowel grote als kleine gezelschappen. Zuiderzoet heeft alle faciliteiten om jouw bruiloft naar wens vorm te geven en neemt hiermee al je zorgen uit handen. Al vele stellen gingen jullie voor, op onze website lees je hoe zij hun bruiloft bij Zuiderzoet hebben ervaren.

Trouwen op uniek privéstrand

Heb je weleens gefantaseerd over een zomerse bruiloft waarbij je je gasten met je voeten in het zand verwelkomt? Of droomde je er juist van entree te maken op een bootje? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Zuiderzoet! Onze locatie is voorzien van een uniek privéstrand waar je elkaar het jawoord kunt geven. Tevens is er plaats om de ceremonie feestelijk af te sluiten in de aangrenzende Beachclub die als diner- en feestzaal fungeert.

Feest in sfeervolle Zuiderzoetzaal

Toch liever binnen trouwen? Dan ben je in de Zuiderzoetzaal op de juiste plek. De sfeervolle zaal maakt plaats voor een gezelschap van 200 personen en biedt de mogelijkheid geheel naar jullie wens ingericht te worden. De zaal kan worden opgesplitst in twee delen wat ervoor zorgt dat je de grootte kunt beperken. Daarnaast is het mogelijk de zaal in combinatie met de brasserie te huren, zodat er ruimte is voor circa 500 personen.

Droomhuwelijk in de buurt van Amersfoort

Zuiderzoet is dé trouwlocatie dichtbij Amersfoort met genoeg voorzieningen voor jullie droomhuwelijk. Willen jullie onze mooie locatie eens met eigen ogen zien? Kom dan vrijblijvend onze trouwlocatie bekijken! Via onze website kun je gemakkelijk een bezichtiging inplannen. Download ook onze gratis trouwbrochure, hierin hebben we alle mogelijkheden en prijzen op een rijtje gezet.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag