Trouwlocatie Almere

Unieke trouwlocatie op 20 min. van Almere

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in de buurt van Almere? Brasserie Zuiderzoet heeft een unieke ligging aan het water van het Eemmeer en beschikt over een sfeervolle feestzaal welke geschikt is voor zowel kleine als grote gezelschappen. Door de unieke locatie, in combinatie met jarenlange ervaring, heeft Zuiderzoet alles in huis om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken! Combineer de uitstekende faciliteiten met de diverse mogelijkheden die ons team je te bieden heeft. Het is mogelijk jullie huwelijksdag geheel naar wens vormgeven!

Onze Zuiderzoetzaal heeft bijvoorbeeld een capaciteit van maximaal 200 gasten en is daarmee uitermate geschikt voor jullie ceremonie. Maar deze kan ook plaatsvinden in onze informele beachclub of zelfs op het strand! Daarnaast hebben wij een uiterst professionele brigade die jullie de gehele dag kan ondersteunen en een diner met onbegrensde mogelijkheden kunnen jullie bijvoorbeeld zonder zorgen aan ons overlaten. De dag afsluiten met een spetterend feest? Ook dat is mogelijk in één van onze zalen.

Trouwen op het strand bij Zuiderzoet

Willen jullie bijvoorbeeld trouwen op het strand in de buurt van Almere? Ook dat kan! Zuiderzoet heeft namelijk een prachtig privéstrand aan het Eemmeer in Zeewolde. Jullie gasten verbluffen met een fantastisch entree door op een bootje aan te komen varen? De trouwceremonie met de voeten in het zand? Samen met de gasten genieten van een uitgebreid diner? De geweldige dag afsluiten met een knalfeest? De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met je mee! Bij Zuiderzoet doen we er alles aan om jullie dag tot in de puntjes te verzorgen.

Perfecte trouwlocatie in de omgeving van Almere

Brasserie Zuiderzoet is door de vele voorzieningen en mogelijkheden dé perfecte trouwlocatie in de buurt van Almere. Zuiderzoet is centraal gelegen in een prachtige omgeving en dus goed te bereiken voor jullie gasten. Tevens bieden wij voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Ook wat betreft catering, aankleding, licht en geluid is de keuze aan jullie!

Heb je vragen over trouwen bij Brasserie Zuiderzoet? Of willen jullie vrijblijvend de mogelijkheden voor jullie grote dag bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 036-5382000. Je kunt ook gratis onze digitale trouwbrochure opvragen!

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag