Trouwfeest locatie

Brasserie Zuiderzoet is een unieke trouwfeest locatie aan het water. Je vindt ons in Marina De Eemhof in Zeewolde, een jachthaven in Midden-Nederland geheel opgetrokken in de stijl van een pittoresk Frans havenstadje. Door de Mediterrane sfeer in combinatie met de ligging aan het Eemmeer is onze locatie een prachtige plek voor een trouwdag of trouwfeest!

Trouwfeest zaal

Wij beschikken over een grote zaal met een capaciteit tot ca. 200 personen. Maar ook nóg grotere gezelschappen zijn mogelijk, in totaal biedt onze Brasserie namelijk plaats voor maximaal 500 gasten. Overigens kan onze Zuiderzoetzaal ook opgesplitst worden, waardoor hij eveneens geschikt is voor kleine(re) gezelschappen. En voor kleinere groepen is ook de Beachclub in Caribische sferen een optie!

Trouwfeest locatie met vele mogelijkheden

Onze zaalruimte beschikt over alle moderne faciliteiten en apparatuur. Wat betreft de aankleding en muzikale invulling van jullie trouwfeest is de keuze geheel aan jullie. Uiteraard kunnen wij hierin wel adviseren. Door onze jarenlange ervaring met trouwfeesten hebben wij inmiddels een groot partnernetwerk op het gebied van o.a. foto- en videografie, aankleding en muziek. Qua catering en dranken tijdens jullie trouwfeest zijn er verschillende opties. In onze gratis digitale trouwbrochure vind je alle mogelijkheden!

Unieke locatie trouwfeest

Al met al is Zuiderzoet een unieke en sfeervolle locatie waar je een spetterend trouwfeest kunt vieren! En niet alleen het trouwfeest, maar ook de trouwceremonie, receptie en diner kunnen bij ons plaatsvinden. Wij hebben alles in huis om jullie de perfecte trouwdag te bezorgen. Al vele bruidsparen gingen jullie voor, lees hun ervaringen over Zuiderzoet op onze website.

Zuiderzoet als jullie bruiloft feestlocatie?

Zijn jullie enthousiast geworden over Zuiderzoet als de feestlocatie voor jullie bruiloft? Doe dan al wat inspiratie op uit onze trouwbrochure of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Via een virtuele tour door onze locatie kun je alvast een goede sfeerimpressie krijgen van Zuiderzoet. Onze trouwlocatie in het echt bekijken? Plan dan een bezichtiging in via onze website.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag