Trouwen op het strand

Voor veel bruidsparen is het een romantische droom, trouwen op het strand onder de stralende zon. Wat zij echter vaak niet weten, is dat je hiervoor niet voor naar de kust of zelfs naar het buitenland hoeft uit te wijken. Ook in Midden-Nederland is het namelijk mogelijk om op een idyllisch strandje, met de voeten in het zand, elkaar het jawoord te geven.

Trouwlocatie met privéstrand

Bruidsparen denken vaak in eerste instantie aan een trouwlocatie aan de kust wanneer zij willen trouwen op het strand. Deze locaties zijn alleen niet altijd goed bereikbaar voor gasten vanuit het gehele land. Daarom biedt Brasserie Zuiderzoet uitkomst. Bij ons is het namelijk mogelijk om te trouwen op ons privéstrand aan het Eemmeer in Zeewolde. Onze locatie is idyllisch, centraal gelegen en uitstekend gefaciliteerd. Zo bieden wij je onder andere voldoende gratis parkeermogelijkheid, verschillende zalen voor een diner of feestavond en een ervaren team wat al vele bruiloften tot een succes heeft weten te maken.

Mogelijkheden bij trouwen aan het strand

In goed overleg zijn de mogelijkheden voor een bruiloft op het strand in principe onbeperkt. Van een ceremonie met een intiem gezelschap, tot een spetterende bruiloft op het strand, wij maken het graag voor jullie mogelijk. Wij nodigen zowel grote- als kleine gezelschappen van harte uit om hun bruiloft op ons privéstrand te komen vieren. Naast de ceremonie, kunnen wij ook het diner en de feestavond voor jullie verzorgen. In de afgelopen vier jaar gingen al meer dan 175 bruidsparen jullie voor. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor de mooiste dag van je leven te bespreken.

Contact opnemen?

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag