Trouwen op het strand bij Zuiderzoet

14 juli 2015 13:20 Trouwen op het strand bij Zuiderzoet

Met de wind door je haren, het zand tussen je tenen en het geluid van het golvende water op de achtergrond elkaar het jawoord geven. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar om deze droom uit te laten komen hoef je helemaal niet naar het buitenland, nee trouwen op het strand kan ook gewoon in het midden van Nederland. Juist ja, bij Zuiderzoet!

Trouw op het strand aan het prachtige Eemmeer met de skyline van Spakenburg op de achtergrond. Trouwschoenen met hoge hakken zijn niet nodig dus trouw lekker op je blote voetjes! Nadat jullie elkaar het jawoord hebben gegeven is het tijd voor het toostmoment met een lekker glaasje bubbels. Dit zal ongetwijfeld schitterende foto’s opleveren!

In samenspraak met ons keukenteam zorgen wij vervolgens voor een diner in jullie stijl, zoals een heerlijk 3-gangendiner of een bruisende barbecue met de ondergaande zon als decor. Sluit deze prachtige dag af met een spetterende feestavond met livemuziek of een geweldige DJ! Dit wordt gegarandeerd de mooiste dag van jullie leven!

Aan de horeca en de locatie zal het niet liggen. Zo heeft Zuiderzoet al meer dan 100 bruidsparen een droomdag bezorgd. Sluit bovenstaande aan bij jullie trouwwensen? Of wensen jullie meer informatie omtrent trouwen bij Zuiderzoet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@zuiderzoet.nl.