Trouwen in 2021? Kom naar Brasserie Zuiderzoet!

16 januari 2021 16:08 Trouwen in 2020? Kom naar Brasserie Zuiderzoet

Is jou dan eindelijk die ene vraag gesteld? Of ben je zelf op de knie gegaan en was het antwoord volmondig ‘Ja!’? Fantastisch! Dan feliciteren wij je uiteraard met jullie aanstaande huwelijk. Ook in het jaar 2021 verwelkomen wij je graag om bij Brasserie Zuiderzoet te trouwen. Wij helpen je jouw droomhuwelijk te verwezenlijken!

Natuurlijk weten wij als geen ander hoe wij jullie een onvergetelijke dag moeten bezorgen. Brasserie Zuiderzoet is gelegen op een unieke locatie en biedt vele mogelijkheden voor het huwelijk, een receptie, een diner én uiteraard een uniek huwelijksfeest.

Droomhuwelijk in 2021 organiseren

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Om jullie droomhuwelijk te realiseren, vinden wij het essentieel al jullie wensen duidelijk in kaart te brengen tijdens een eerste kennismaking. Hierbij denken wij creatief met jullie mee om het huwelijk tot in de puntjes te regelen. Daarnaast krijgen jullie hierbij direct een uitgebreide bezichtiging van onze locatie.

Tijdens de grote dag zorgen wij, samen met ons ervaren team, dat alles soepel verloopt. Zo zorgen wij dat jullie één aanspreekpunt hebben die de gehele dag op jullie huwelijk aanwezig is en die er daarnaast voor zorgt dat het jullie op deze dag aan niets ontbreekt.

 
Dé huwelijkslocatie van 2020 | Brasserie Zuiderzoet
 

Best wedding deal 2021

Ook in 2021 bieden wij je een speciale Best Wedding Deal met een aantrekkelijke korting voor jullie huwelijk. Voor slechts € 4.500,- kunnen jullie genieten van een volledig verzorgde trouwdag.

  • 30 daggasten & 100 avondgasten (incl. echtpaar)
  • Huur locatie (gehele dag)
  • Ceremonie
  • Personeel Brasserie Zuiderzoet
  • Prosecco voor de proost
  • Dinerbuffet
  • Binnenlands drankarrangement tijdens diner en tijdens huwelijksfeest (4 uur onbeperkt)
  • Vijf hapjes p.p. tijdens huwelijksfeest

Trouwen in 2021 bij Brasserie Zuiderzoet? Neem direct contact op!

Geïnteresseerd om in 2021 te trouwen bij Brasserie Zuiderzoet? Dat vinden wij natuurlijk hartstikke leuk om te horen! Naast dat je online al een kleine sfeerimpressie kunt opdoen, nodigen wij je uiteraard graag uit voor een eerste kennismaking. Maak in dat geval direct een afspraak via het online contactformulier of telefonisch via 036 – 538 2000.