Training teambuilding bij Zuiderzoet

18 oktober 2018 15:54 Training teambuilding bij Zuiderzoet

DOOR-trainer Bob van den Heuvel gaf op 17 oktober een training teambuilding aan Kverneland Group Mechatronics op onze bijzondere locatie in Zeewolde. Onder het genot van het warme herfstweer kon het team bouwen aan samenwerking. Het was een geslaagde dag vol met diverse groepsactiviteiten waarbij de leden zowel met als van elkaar leerden.

De groep van Kverneland Group Mechatronics is onder andere het water op geweest met een echte antieke Zuiderzee Botter! Zeilen hijsen, zwaarden trekken, koers bepalen en de helmstok vasthouden waren de ingrediënten voor deze leuke teambuildingactiviteit. Op maandag 29 oktober zal de groep wederom als team aan de slag moeten bij Brasserie Zuiderzoet. Hier gaan ze verder werken in groepsverband.

Teambuildingsdag bij rustgevende locatie Zeewolde

Ben je op zoek naar een locatie waarbij er een trainingsdag kan worden gegeven? Dan zit je bij ons aan het goede adres. Brasserie Zuiderzoet is gevestigd op Marina de Eemhof in Zeewolde en kijkt over het prachtige water van het Eemmeer. Een perfecte plek waar het team in alle rust kan werken aan teambuilding. Wil je ook een trainingsdag organiseren? Neem direct contact met ons op via het contactformulier of via het telefoonnummer 036-5382000!

Teambuildingactiviteit | Brasserie Zuiderzoet