Tip voor Kerst-, eindejaars- of nieuwjaarsuitje: Wake up Call met de Fountainheads

04 oktober 2017 11:42 Tip voor Kerst-, eindejaars- of nieuwjaarsuitje: Wake up Call met de Fountainheads | Brasserie Zuiderzoet

Op zoek naar echt een keer iets anders met het jaarlijkse kerstuitje? Of dit jaar echt fris beginnen aan het nieuwe jaar? Samen met de Fountainheads kunnen wij dit verzorgen bij Zuiderzoet!

The Fountainheads – Trend en innovatie sessie; inspiratieboost!

De Fountainheads kunnen jullie voorzien van een Wake-up Call; voor ‘een frisse blik op het nieuwe jaar’. De Wake-up Call is bedoeld als eye opener, om te verwonderen en te verrassen. Dit bereiken de Fountainheads door in een sneltreinvaart een altijd actueel overzicht te geven over uiteenlopende trends en bewegingen; Waarom is innoveren belangrijk? Wat zijn de trends? Hoe pak je innovatie aan? Wat zijn de kansen van de open-source beweging? Wat is de toekomst van de deel-economie?

‘Een frisse blik op jouw nieuwe jaar’ staat garant voor een unieke luchtige combinatie van ontspanning en verwarring, met verwondering en humor. Ideaal om het jaar te beginnen!

Met de Wake-Up Call roepen ze ondernemende mensen op het morgen anders te doen dan gisteren. Ondernemende mensen zijn niet per definitie ondernemers. Niet alle ondernemers zijn ondernemende mensen en andersom is het ook niet waar. Geen organisatie of instelling kan voortbestaan zonder ondernemende mensen. Je hebt ze nodig, nu én in de toekomst. Als ondernemende mensen namelijk morgen iets anders gaan doen dan ze gisteren deden blijft iedereen in ontwikkeling, dan is er innovatie en groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

Na de Wake-up call is het tijd om te genieten van een heerlijk diner in onze Brasserie. Gegarandeerd genoeg gespreksstof voor een leuke en intieme avond. Ons personeel zorgt er vervolgens voor dat er nog lang over dit uitje gesproken zal worden!

Benieuwd geworden naar het arrangement? Of wat Zuiderzoet voor jouw bedrijf kan betekenen? 036 – 538 2000Bel ons gerust!