Teamdag DUO: “Dit was lachen, gieren, brullen!”

26 april 2019 13:24 Teamdag DUO | Brasserie Zuiderzoet

Op 8 Maart vond bij Brasserie Zuiderzoet de eerste teamdag voor de beoordelaars en examinatoren van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) plaats. Tijdens deze dag waren er 125 medewerkers die aan de slag gingen met diverse teambuildingsactiviteiten. Wij spraken DUO achteraf om deze geslaagde dag nog even door te nemen.

De teamdag begon met een plenair deel in de Zuiderzoetzaal, waarna het tijd was voor een aantal activiteiten waarbij alle medewerkers elkaar écht nodig hadden! Er wordt teruggekeken naar een fantastische dag:

Hoe vond u het contact vooraf?

“Voorafgaand aan deze dag was er een zeer goede communicatie met contactpersoon Luuk Tomassen betreffende alle voorbereidingen. Hij speelde heel goed in op de wensen en voelde perfect aan hoe wij wilden dat de dag eruit kwam te zien. Dit maakte dat de commissie zowel in de voorbereiding als op de teamdag zelf bijna volledig werd ontlast.”

Wat vond u van het programma?

“Er was een zeer goede balans tussen rustmomenten (even een praatje met elkaar) en de uiteenlopende activiteiten waaruit men kon kiezen. Aangezien alles op dezelfde locatie plaatsvindt en alle faciliteiten goed geregeld zijn, is er een hoge mate van comfort aanwezig bij Zuiderzoet.”

Welke activiteiten hebben jullie allemaal gedaan?

“Een escape room, een smartlappenworkshop en een HAKA- dansworkshop. Tussen die drie kon er zelf een keuze gemaakt worden! ’s Middags speelden we met de hele groep het ‘Ik hou van Holland’ spel. Dit was lachen, gieren, brullen!”

Bent u tevreden over de dag?

“Absoluut! Iedereen was enorm enthousiast over deze dag en kijkt er met veel plezier op terug. Dit was niet gelukt zonder de geweldige organisatie van Brasserie Zuiderzoet! Dank voor deze topdag!”

Teambuildingsactiviteiten Bij Brasserie Zuiderzoet

Wil jij ook zo’n topdag met je collega’s beleven? Dat kan! Bekijk al onze (teambuildings)activiteiten op de website. Interesse? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 036-5382000