Teambuilding bij Zuiderzoet!

01 april 2016 09:53 Teambuilding met informeel tintje| Brasserie Zuiderzoet

Zoekt u een bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje met een formeel en informeel tintje? Iets speciaals beleven blijft langer in het geheugen van uw werknemers en neemt drempels weg als het gaat om onderling contact. Uw collega’s leren elkaar nog beter kennen met een personeelsuitje bij Zuiderzoet.

Het nuttige met het aangename verenigen

Begin de dag bijvoorbeeld met een gezamenlijke presentatie in één van onze moderne zalen. Geniet hierna van een heerlijke lunch in onze brasserie met uitzicht over het Eemeer. Na de lunch is het tijd om eens lekker uit te waaien en waar kan dat anders dan op het Eemmeer. Stap zo vanuit de brasserie een grote zeilkotter op en varen maar! Al varend doet u nieuwe inspiratie op! De kapitein vertelt u ondertussen iets moois over de geschiedenis van het Eemmeer en het vissersdorpje Spakenburg. Zelfs bij minder weer is dit een unieke ervaring!

Hilarische groepsactiviteiten

Bij terugkomst staat de quizmaster jullie al op te wachten om de ‘I Love Holland quiz’ te presenteren. Een quiz waarbij er gegarandeerd gelachen wordt! Na een aantal verschillende, hilarische, rondes wordt er uiteindelijk één team als winnaar bekroond. Hierna is het tijd om lekker na te genieten met een borrel en oer Hollandse bitterballen.

Genieten van culinaire hoogstandjes

We sluiten de dag af met een heerlijk Italian Grill buffet vanuit ons open kooktheater. De koks vertonen openlijk hun kunsten vanuit het open kooktheater. waarbij er vast en zeker nog nagepraat wordt over de bijzondere dag!

Voor meer informatie belt u met 036-5382000 of bezoek zuiderzoet.nl/bedrijfsuitje.