Teambuilding bij Zuiderzoet!

02 februari 2015 17:02 Teambuilding bij Zuiderzoet! | Brasserie Zuiderzoet

Een teamuitje organiseren met een formeel én informeel tintje? Iets speciaals beleven blijft langer in het geheugen en neemt drempels weg als het gaat om onderling contact. Leer uw collega’s nog beter kennen tijdens een personeelsuitje bij Zuiderzoet.

Begin de dag bijvoorbeeld met een gezamenlijke presentatie in één van onze zalen. Geniet hierna van een heerlijke lunch in onze brasserie. Na de lunch is het tijd om eens lekker uit te waaien en waar kan dat anders dan op het Eemmeer. Stap zo vanuit de brasserie een grote zeilkotter op en varen maar! De kapitein vertelt u ondertussen iets moois over de geschiedenis van het Eemmeer en het vissersdorpje Spakenburg. Zelfs bij minder weer een unieke ervaring!

Bij terugkomst staat de quizmaster jullie al op te wachten om de ‘Gek op Holland quiz’ te presenteren. Een quiz waarbij gezelligheid gegarandeerd is! Na een aantal verschillende, hilarische, rondes wordt er uiteindelijk één team als winnaar bekroond. Hierna kunnen jullie nagenieten met een borrel en Hollandse bitterballen.

We sluiten de dag af met een heerlijk “pannetjes” buffet vanuit ons open kooktheater, waarbij er vast en zeker nog nagepraat wordt over de bijzondere dag!

Voor meer informatie belt u met 036-5382000 of bezoek zuiderzoet.nl/bedrijfsuitje.