Sfeerimpressie: bedrijfsuitje bij Zuiderzoet

22 juni 2017 14:14

Onlangs hebben wij het bedrijfsfeest van Bakker Logistiek mogen verzorgen. Hieronder volgt een kort verslag van deze zeer geslaagde dag!

Welkomstdrankje

Vanaf 19.00 uur ontvingen wij de 200 gasten van Bakker Logistiek in onze Brasserie met een drankje naar keuze. De gehele locatie stond ter beschikking; het restaurant, de lounge en ook de Zuiderzoetzaal.

Koud en warm buffet

Om 20.00 uur gingen de verschillende buffetten open met heerlijke koude en warme gerechten. Door meerdere opstellingen te gebruiken konden alle 200 gasten tegelijkertijd van het buffet gebruik maken. De koks van Zuiderzoet waren live aan het werk te zien in het open kooktheater. Vanaf 20.30 uur stond er een ambachtelijke ijscowagen klaar om heerlijke ijsjes te verzorgen voor alle gasten.

Entertainment

Na het diner ging het feest pas echt beginnen met verschillende soorten entertainment. In het restaurant werd er het spel ‘De Mannen tegen de Vrouwen’ gespeeld met een ware quizmaster en liepen er 3 karikatuur tekenaars rond. Onze lounge was omgetoverd tot een casino met in beide serres een roulette en poker tafel. Buiten stond een photobooth busje waar de nodige foto’s geschoten werden. Het echte feest vond plaats in onze riante zaalruimte. Hier stond een 538 DJ de pannen van het dak te draaien en later op de avond kwamen De Sjonnies nog een spetterend optreden verzorgen.

De avond ging nog door in de late uurtjes alvorens iedereen voldaan huiswaarts vertrok. Een zeer geslaagde avond, aldus Bakker Logistiek.

Ook uw bedrijfsuitje vieren bij Zuiderzoet?

Benieuwd wat Zuiderzoet voor jouw bedrijfsuitje of- feest kan betekenen? Neem contact met ons op het laat je verrassen!

Collage bedrijfsuitje Bakker Logistiek | Brasserie Zuiderzoet