Restaurant Zeewolde

Ben je op zoek naar een restaurant in Zeewolde waar je met het hele gezin kunt genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel? Dan ben je bij Brasserie Zuiderzoet aan het juiste adres. Op slechts een kwartiertje rijden vanaf het centrum van Zeewolde vind je onze brasserie, waar het met lekker weer tevens heerlijk vertoeven is op het terras.

Restaurant aan de haven in Zeewolde

Brasserie Zuiderzoet ligt op het zuidelijkste puntje van Flevoland. Onze slogan ‘brasserie aan het water’ kan je letterlijk interpreteren. De brasserie is namelijk gevestigd in het hartje van Marine De Eemhof, een luxe jachthaven die onlangs volledig vernieuwd is met een boulevard in Zuid-Franse stijl. Waan jezelf op vakantie op ons zonneterras met prachtig uitzicht over het Eemmeer en geniet van onze uitgebreide menukaart!

Restaurant in Zeewolde voor jong en oud

Bij Brasserie Zuiderzoet hebben wij aan iedereen gedacht bij het samenstellen van onze menukaart. Voor elke leeftijd en dieetvoorkeur vind je een gerecht terug op onze kaart. Zo kunnen de kleinsten onder ons bijvoorbeeld genieten van een kinderpasta of een kinderspies en zijn er ook verschillende vegetarische gerechten terug te vinden op onze kaart. Daarnaast serveren we ook heerlijke tosti’s en sandwiches tijdens de lunch en kan je tijdens het diner genieten van een ruim aanbod voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Heb je een kleine trek tijdens het borrelen? Dan kun je lekkere hapjes van onze borrelkaart kiezen. Tot slot hebben wij ook een aantal speciale arrangementen, zoals een High Tea, High Wine of High Beer.

Reserveer voorafgaand aan je bezoek in ons restaurant in Zeewolde

Je kan snel en eenvoudig een tafel bij Brasserie Zuiderzoet reserveren via onze website. Je kunt hier onze openingstijden zien en de beschikbare tafels. Door te reserveren ben je zeker van je tafeltje en voorkom je teleurstelling bij aankomst in onze brasserie. Zeker tijdens de vakantieperiodes kan het enorm druk zijn aangezien wij gevestigd zijn in de nabijheid van Center Parcs De Eemhof. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het online contactformulier of telefonisch via 036 – 538 2000.