Center Parcs De Eemhof restaurant

Brasserie Zuiderzoet grenst direct aan het vakantiepark Center Parcs De Eemhof in Zeewolde en is daarmee een populair alternatief voor de diverse restaurants op het park zelf. Zuiderzoet staat bekend om haar kindvriendelijkheid en toegankelijke menukaart. Geniet met je gezelschap van een zorgeloze lunch of diner!

Geniet in het gezelligste restaurant van De Eemhof

Wij durven te stellen dat Zuiderzoet het gezelligste restaurant op De Eemhof is. Alles draait bij ons om beleving. Dat begint al bij de locatie: pal aan het kabbelende water van het Eemmeer. Vanuit onze brasserie heb je een prachtig uitzicht over de jachthaven en het aangrenzende water. Combineer dit met de mediterraan geïnspireerde bebouwing en je waant je zowaar op vakantie in het buitenland. Bovendien bereiden onze koks de gerechten voor je neus in ons open ‘kooktheater’. Zo kun je precies volgen hoe al het lekkers op uw bord belandt.
 

 

Openingstijden

Gedurende de zomerperiode gelden bij Zuiderzoet de onderstaande openingstijden:

  • Maandag en dinsdag: gesloten
  • Woensdag t/m zondag: geopend v.a. 12.00 uur

De keuken is geopend tot ± 21:00 uur.
Let op! Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden, bekijk ze hier.

Bereikbaarheid

Je vindt ons op het terrein van Jachthaven Marina De Eemhof. Vanuit Center Parcs Gezien ligt dit voorbij de Action Factory aan het water van het Eemmeer. Vanaf Aqua Mundo is het ongeveer 7 minuten lopen naar ons restaurant en vanaf de Action Factory 4 minuten.

 
 

Toegankelijk uit eten op De Eemhof

Kom genieten van onze toegankelijke menukaart die de lekkerste lunch- en dinergerechten bevat. Brasserie Zuiderzoet staat o.a. bekend om haar overheerlijke dikke frieten en het sublieme visplatau. Kinderen kunnen bij Zuiderzoet genieten van onze speciale kindergerechten zoals pasta met tomatensaus of poffertjes met poedersuiker en stroop. Tot slot ben je ook voor een borrel in de zomerzon van harte welkom bij Zuiderzoet. Onze menukaart bevat een ruim assortiment aan fingerfood dat prima samengaat met een goed glas wijn of een verfrissend biertje.

 

Reserveer nu voorafgaand aan uw bezoek aan De Eemhof

Gezien de drukte in het hoogseizoen, is het raadzaam om voorafgaand aan je bezoek te reserveren. In dat geval weet je zeker dat je tijdens je bezoek aan De Eemhof kunt genieten van een heerlijke lunch of diner bij Zuiderzoet. Brasserie Zuiderzoet is ook zeer geschikt wanneer je Center Parcs De Eemhof met een groep bezoekt en je samen iets te vieren hebt. In samenspraak kunnen wij een groepslunch, diner of arrangement verzorgen, waar jouw gezelschap nog lang over na zal praten. Vul voorafgaand aan jullie bezoek ons online contactformulier in, dan zullen wij je informeren over de mogelijkheden.